About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Vogterens Arving

Front page for Vogterens Arving

RPG system: Basic Roleplaying
Genre: Projekt R'lyeh
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Michael Erik Næsby

Download

PDF Scenario [Danish] (1.1 MB)
PDF Characters [Danish] (1.1 MB)
PDF Bilag [Danish] (2.1 MB)
PDF Rettelsesark [Danish] (0.2 MB)

Description

"Min herre", sagde manden i det mørke rum. "Jeg skænker Eder den mest ufattelige Gave. - En Gave, som selv Konger og Fyrster vil misunde Jer. Jeg forstår Jer Tøven. Men Tiden er inde." Den unge mand var holdt op med at skrige. Der var helt stille.

Mange år senere betragtede han som så mange gange før vogteren, mens han færdiggjorde sin del af det gamle ritual. Der var så meget, der kom an på det. Han lukkede øjnene. Han følte sig træt.

Fredag d. 13. oktober 1307 bliver alle medlemmer af den stenrige og magtfulde tempelherreorden i Frankrig arresteret og anklaget for kætteri. Trods ihærdige forhør, henrettelser og hæmningsløs tortur afslører ingen af de fangne riddere ordenens hemmeligheder.


Året er 1995. Det er vintersolhverv. Der brænder et kraftigt bål i skoven. I flammerne ligger de sidste medlemmer af Soltemplets Orden. På en bakke i nærheden står en mand med kikkert og hvid kappe. Han sætter sig ind i den grå Mercedes. "Det er sket", siger han til herren i bilen.

Det er sommer, og mens en gruppe unge danskere er på vej til Sydfrankrig for at holde ferie hos en ven, har han allerede fået besøg. Hans to gæster gør ham underligt nervøs, og hans bekymring tiltager, da den ældste af de to fremmede herrer læner sig frem og fortroligt siger: "Ser du, min unge ven, du er vogterens arving"... Først senere forstod han, hvad de mente.

Played at

Fastaval (1996)

Awards

Fastaval (1996)

Winner, Bedste Effekter
Nominated, Bedste Scenarie
Nominated, Bedste Illustrationer
Nominated, Bedste Redigering

LinksSend corrections for this page