Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Vogterens Arving

Forside til Vogterens Arving

System: Basic Roleplaying
Genre: Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Michael Erik Næsby

Download

PDF Scenariet [dansk] (1,1 MB)
PDF Spilpersoner [dansk] (1,1 MB)
PDF Bilag [dansk] (2,1 MB)
PDF Rettelsesark [dansk] (0,2 MB)

Foromtale

"Min herre", sagde manden i det mørke rum. "Jeg skænker Eder den mest ufattelige Gave. - En Gave, som selv Konger og Fyrster vil misunde Jer. Jeg forstår Jer Tøven. Men Tiden er inde." Den unge mand var holdt op med at skrige. Der var helt stille.

Mange år senere betragtede han som så mange gange før vogteren, mens han færdiggjorde sin del af det gamle ritual. Der var så meget, der kom an på det. Han lukkede øjnene. Han følte sig træt.

Fredag d. 13. oktober 1307 bliver alle medlemmer af den stenrige og magtfulde tempelherreorden i Frankrig arresteret og anklaget for kætteri. Trods ihærdige forhør, henrettelser og hæmningsløs tortur afslører ingen af de fangne riddere ordenens hemmeligheder.


Året er 1995. Det er vintersolhverv. Der brænder et kraftigt bål i skoven. I flammerne ligger de sidste medlemmer af Soltemplets Orden. På en bakke i nærheden står en mand med kikkert og hvid kappe. Han sætter sig ind i den grå Mercedes. "Det er sket", siger han til herren i bilen.

Det er sommer, og mens en gruppe unge danskere er på vej til Sydfrankrig for at holde ferie hos en ven, har han allerede fået besøg. Hans to gæster gør ham underligt nervøs, og hans bekymring tiltager, da den ældste af de to fremmede herrer læner sig frem og fortroligt siger: "Ser du, min unge ven, du er vogterens arving"... Først senere forstod han, hvad de mente.

Spillet på

Fastaval (1996)

Priser

Fastaval (1996)

Vinder, Bedste Effekter
Nomineret, Bedste Scenarie
Nomineret, Bedste Illustrationer
Nomineret, Bedste Redigering

LinksIndsend rettelser for denne side