Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Port Charlotte

Omslag till Port Charlotte

System: Systemløst
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Brian Rasmussen
🎨Tommy Jensen

Ladda ned

PDF Scenariet (18,1 MB)
PDF Spilpersoner (0,6 MB)

Beskrivning

Følger man vejen fra Bridgend langs Loch Indaal, kommer man til den lille by Port Charlotte, der engang var kendt som den smukkeste på Islay. I dag er den blot en skygge af sig selv. Gaderne er tomme og mange af huse er forladte, så de fleste rejsende gør end ikke holdt i byen men fortsætter direkte til Portnahaven.

Port Charlotte blev grundlagt i 1828 af Walter Campbell, The Laird of Islay og opkaldt efter hans moder, hvilket efter sigende tog brodden af den ulmende konflikt i familien. Formålet med byen var at huse arbejderne på det lokale destilleri Lochindaal.

Efter hundrede års drift lukkede destilleriet uden varsel i 1929. Der er ingen officiel forklaring på den overraskende lukning og efterfølgende folkeflugt fra byen. Det lokale Islay-museum giver børskrakket på Wall Street skylden, men udspørger man de lokale på øen, får man ofte en anden historie. De mest makabre fortællinger involverer djævletilbedelse og et lokalt opgør, der endte i et blodbad.

Port Charlotte er en sælsom historie for fem spillere, om hvad der virkelig skete i den lille skotske by. Scenariet henvender sig til spillere, der sætter mere pris på engageret rollespil end på investigation.

Spelat på

Fastaval (2005)
Orf (2005)
Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2008)

Priser

Fastaval (2005)

Nominerad, Bedste Formidling [+]
Nominerad, Bedste Spillermateriale [+]

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan