Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

Port Charlotte

Omslag till Port Charlotte

System: Systemløst
Deltagare: 1 GM, 5 players

Av

✏️Brian Rasmussen
🎨Tommy Jensen

Ladda ned

PDF Scenariet (18,1 MB)
PDF Spilpersoner (0,6 MB)

Beskrivning

Følger man vejen fra Bridgend langs Loch Indaal, kommer man til den lille by Port Charlotte, der engang var kendt som den smukkeste på Islay. I dag er den blot en skygge af sig selv. Gaderne er tomme og mange af huse er forladte, så de fleste rejsende gør end ikke holdt i byen men fortsætter direkte til Portnahaven.

Port Charlotte blev grundlagt i 1828 af Walter Campbell, The Laird of Islay og opkaldt efter hans moder, hvilket efter sigende tog brodden af den ulmende konflikt i familien. Formålet med byen var at huse arbejderne på det lokale destilleri Lochindaal.

Efter hundrede års drift lukkede destilleriet uden varsel i 1929. Der er ingen officiel forklaring på den overraskende lukning og efterfølgende folkeflugt fra byen. Det lokale Islay-museum giver børskrakket på Wall Street skylden, men udspørger man de lokale på øen, får man ofte en anden historie. De mest makabre fortællinger involverer djævletilbedelse og et lokalt opgør, der endte i et blodbad.

Port Charlotte er en sælsom historie for fem spillere, om hvad der virkelig skete i den lille skotske by. Scenariet henvender sig til spillere, der sætter mere pris på engageret rollespil end på investigation.

Spelat på

Fastaval (2005)
Orf (2005)
Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2008)

Priser

Fastaval (2005)

Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Bedste Spillermateriale [+]

Trivia

Länkar

Scenariets hjemmeside: http://www.kodehoved.dk/?page=63Skicka in rättelser om den här sidan