Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

South Central Dreaming

Omslag till South Central Dreaming

System: Systemløst
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Arrangerat av

Absurth

Av

✏️Kristoffer Rudkjær
📰Magnus Udbjørg

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (6,5 MB)

Beskrivning

Lad os fortælle en anden historie om LA. Denne historie foregår ikke i Bel Air. Den handler ikke om lattedrikkende skuespillere, der shopper på Rodeo Drive. Den handler ikke om Oscardrømme. Vores historie handler om et helt andet liv: livet i South Central.

92 - Da en jury uden en eneste sort amerikaner frikender Rodneys uniformerede overfaldsmænd koger LA´s ghetto over. Samtidig er hiphop-gruppen Abnormal endelig ved at få det gennembrud, som den så længe har kæmpet og ofret så meget for. Men er gruppen samtidig ved at fjerne sig fra gaderne?

Til spillederne:
Kære mulige spilleder. For at kunne spillede dette scenarie er det påkrævet, at du til connen medbringer en eller anden form for CD-afspiller, da musik er en vigtig del af scenariet.

Til spillerne:
Kære mulige spiller. For at give dig selv, dine medspillere og din spilleder den bedst mulige oplevelse med dette scenarie, er det vigtigt at du forbereder dig. Gå ind på www.magudb.com/SouthCentralDreaming og brug en halv times tid på at sætte dig ind i livet i South Central. Spillere som ikke har taget sig denne ulejlighed kan ikke regne med at spille scenariet på connen.

Spelat på

Viking-Con 23 (2004)
ConTakt II (2004)
Fastaval (2005)
Orkon (2005)
ConFetti II (2005)

Priser

Fastaval (2005)

Nominerad, Publikumsprisen (Fjerdeplads)

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan