Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

South Central Dreaming

Forside til South Central Dreaming

System: Systemløst
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Arrangeret af

Absurth

Af

✏️Kristoffer Rudkjær
📰Magnus Udbjørg

Download

PDF Scenariet [dansk] (6,5 MB)

Foromtale

Lad os fortælle en anden historie om LA. Denne historie foregår ikke i Bel Air. Den handler ikke om lattedrikkende skuespillere, der shopper på Rodeo Drive. Den handler ikke om Oscardrømme. Vores historie handler om et helt andet liv: livet i South Central.

92 - Da en jury uden en eneste sort amerikaner frikender Rodneys uniformerede overfaldsmænd koger LA´s ghetto over. Samtidig er hiphop-gruppen Abnormal endelig ved at få det gennembrud, som den så længe har kæmpet og ofret så meget for. Men er gruppen samtidig ved at fjerne sig fra gaderne?

Til spillederne:
Kære mulige spilleder. For at kunne spillede dette scenarie er det påkrævet, at du til connen medbringer en eller anden form for CD-afspiller, da musik er en vigtig del af scenariet.

Til spillerne:
Kære mulige spiller. For at give dig selv, dine medspillere og din spilleder den bedst mulige oplevelse med dette scenarie, er det vigtigt at du forbereder dig. Gå ind på www.magudb.com/SouthCentralDreaming og brug en halv times tid på at sætte dig ind i livet i South Central. Spillere som ikke har taget sig denne ulejlighed kan ikke regne med at spille scenariet på connen.

Spillet på

Viking-Con 23 (2004)
ConTakt II (2004)
Fastaval (2005)
Orkon (2005)
ConFetti II (2005)

Priser

Fastaval (2005)

Nomineret, Publikumsprisen (Fjerdeplads)

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side