Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

In Nomine Dei

Genre: Drama, Intrige

Av

✏️Klaus Dhiin
✏️Søren Høper
🎨Søren Seeberg

Beskrivning

På den østlige horisont kunne man ane solens første glød. Folk var allerede begyndt at stimle sammen på pladsen, som gribbe i forventningen om et festmåltid. Nysgerrige og hadefulde, forsamlet her så tidligt for at være sikre på en plads i første række, når kætterbålet skulle tændes.

“En politisk henrettelse” sagde de mere opvakte iblandt dem hovedrystende, og blikkene strejfede henover skikkelsen ved stagen endnu en gang.

Tiden gik, og selvom tunge regndråber faldt fra den stålgrå himmel, blev de få nysgerrige folk til en sydende og kogende mængde. Mens hadske tilråb gjaldede mod bålet, viste en karet sig i udkanten af pladsen.

Kusken måtte bruge sin pisk for at sprede folkemængden og føre vognen mod dens mål: kardinalboligen, der knejsede over torvets ene ende. Seks skikkelser, klædt i inkvisitionens rober, steg ud, og begav sig ind ad porten, hvor de blev mødt af kardinalens personlige tjener.

På vejen op af trappen til kardinalens studiekammer tænkte de hver sit. Kardinalen havde en opgave til dem, så meget vidste de, men hver for sig havde de meget forskellige tanker og holdninger til, hvad dette måtte indebære: sorg, grådig og ambition i en skønsom blanding.

Spelat på

Fastaval (1998)
Fastaval (2002)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan