Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

In Nomine Dei

Sjanger: Drama, Intrige

Av

✏️Klaus Dhiin
✏️Søren Høper
🎨Søren Seeberg

Beskrivelse

På den østlige horisont kunne man ane solens første glød. Folk var allerede begyndt at stimle sammen på pladsen, som gribbe i forventningen om et festmåltid. Nysgerrige og hadefulde, forsamlet her så tidligt for at være sikre på en plads i første række, når kætterbålet skulle tændes.

“En politisk henrettelse” sagde de mere opvakte iblandt dem hovedrystende, og blikkene strejfede henover skikkelsen ved stagen endnu en gang.

Tiden gik, og selvom tunge regndråber faldt fra den stålgrå himmel, blev de få nysgerrige folk til en sydende og kogende mængde. Mens hadske tilråb gjaldede mod bålet, viste en karet sig i udkanten af pladsen.

Kusken måtte bruge sin pisk for at sprede folkemængden og føre vognen mod dens mål: kardinalboligen, der knejsede over torvets ene ende. Seks skikkelser, klædt i inkvisitionens rober, steg ud, og begav sig ind ad porten, hvor de blev mødt af kardinalens personlige tjener.

På vejen op af trappen til kardinalens studiekammer tænkte de hver sit. Kardinalen havde en opgave til dem, så meget vidste de, men hver for sig havde de meget forskellige tanker og holdninger til, hvad dette måtte indebære: sorg, grådig og ambition i en skønsom blanding.

Spilt på

Fastaval (1998)
Fastaval (2002)

TriviaSend inn rettelser om denne siden