Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

In Nomine Dei

Genre: Drama, Intrige

By

✏️Klaus Dhiin
✏️Søren Høper
🎨Søren Seeberg

Description

På den østlige horisont kunne man ane solens første glød. Folk var allerede begyndt at stimle sammen på pladsen, som gribbe i forventningen om et festmåltid. Nysgerrige og hadefulde, forsamlet her så tidligt for at være sikre på en plads i første række, når kætterbålet skulle tændes.

“En politisk henrettelse” sagde de mere opvakte iblandt dem hovedrystende, og blikkene strejfede henover skikkelsen ved stagen endnu en gang.

Tiden gik, og selvom tunge regndråber faldt fra den stålgrå himmel, blev de få nysgerrige folk til en sydende og kogende mængde. Mens hadske tilråb gjaldede mod bålet, viste en karet sig i udkanten af pladsen.

Kusken måtte bruge sin pisk for at sprede folkemængden og føre vognen mod dens mål: kardinalboligen, der knejsede over torvets ene ende. Seks skikkelser, klædt i inkvisitionens rober, steg ud, og begav sig ind ad porten, hvor de blev mødt af kardinalens personlige tjener.

På vejen op af trappen til kardinalens studiekammer tænkte de hver sit. Kardinalen havde en opgave til dem, så meget vidste de, men hver for sig havde de meget forskellige tanker og holdninger til, hvad dette måtte indebære: sorg, grådig og ambition i en skønsom blanding.

Played at

Fastaval (1998)
Fastaval (2002)

TriviaSend corrections for this page