Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Den sidste aften

Forside til Den sidste aften

System: Systemløst
Sjanger: Drama, Gyser

Av

✏️Mikkel Bækgaard
🎨Jonas Breum Jensen

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (1,3 MB)

Beskrivelse

Ben drejede den store mercedes ned af vejen. Et skilt viste to kilometer til byen. Han manglede bare lige at komme igennem skoven. Mørket var ved at sænke sig over New england, men det generede ham ikke. Som lille havde han været mørkeræd, men ikke længere - en voksen mand på 43 år var ikke bange for mørke.

Det var mærkeligt. Han havde ikke sat sine ben i byen i over 25 år siden. Hvad mon Susan ville ham? Han havde mødt hende en enkelt gang over en kop kaffe siden dengang, og nu skrev hun at det var vigtigt, at han kom.

Ben tænkte tilbage på den sidste aften, de havde haft sammen. De var otte venner, som var færdige med Highschool. Det var deres afskedsfest. De havde drukket tæt, og pludselig havde Joachim noget hvidt pulver, som de skulle prøve. Normalt ville Ben aldrig tage den slags, men den aften var noget andet. Han huskede næsten intet. Næste morgen blev de alle konfronteret med det ... Joachim var blevet fundet død i floden. Dette var de sidste indtryk Ben havde af byen. Samme dag tog han til Boston for at studere.

Han kørte ind i Forest's Edge. Den havde ikke forandret sig. Han parkerede foran hotellet og trådte ud. Han måtte finde i et værelse, Susan skrev at besøget kunne trække ud...

Spilt på

Fastaval (1998)
ConFetti II (2005)

Priser

Fastaval (1998)

Nominated, Bedste Bipersoner

LenkerSend inn rettelser om denne siden