Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Subantarctica

Forside til Subantarctica

(alias: Sub-antarktika, Sub Antarktika 4)

System: LARP
Sjanger: Komedie, Sci-Fi
Deltakere: 2 GMs, 10-25 players

Av

✏️Mads Ahola (Oprindelig version)
✏️Hans Peter Spang Hartsteen (Oprindelig version)
✏️Birgitte Hollegaard (Oprindelig version)
✏️Mikkel Sander (Oprindelig version)
✏️Anders Berner (Senere omskrivning)
✏️René Bokær (Senere omskrivning)

Beskrivelse

Vi skriver år 2316 efter kristus, eller år 256 efter Nemesiskrigen. Vi lever i en splittet verden, en verden på vej mod afgrunden, en døende verden.

Vi er de sidste rene mennesker. Vi er født i SUBANTAKTIKA, afskåret fra verden, afskærmet fra sygdomme og radioaktivitet i en form for "Noas Ark", i en form for fængsel.

Vi har embedet at klare verdens problemer, at være verdens vogtere, at råde over liv og død, over maskiner og mennesker. Vi styrer vore nationer fra SUBANTAKTIKA, basen under sydpolen, det sidste rene sted, menneskehedens sidste bastion …

Da Nemesiskrigen splittede verden søgte Verdensstaternes ledere i eksil på Sydpolen. Velvidende hvem der var skyldige i "dommedagen", undgik disse udvalgte døden i en underjordisk base.

Basens navn var SUBANTAKTIKA.

På trods af statsledernes isolation bevarede denne lille gruppe mennesker herredømmet over de sidste spredte nationer. Ved hjælp af hologrambilleder og radiotaler holdt de loyaliteten og moralen oppe. Folket bevarede blindt troen på lederne, og som årene gik, og teknologien gik tabt og menneskeracen muteredes, fik SUBANTAKTIKAs befolkning en gudeagtig status blandt jordens mennesker.

Alt fungerede på SUBANTAKTIKA, næsten alt. Atomreaktorerne arbejdede med en hyggelig summen, det kemiske laboratone producerede mad og rensemidler, udluftningens kliniske rensefiltre fungerede, men efter 10 generationers indavl virkede menneskene ikke længere normalt. De havde mistet deres overblik, deres etiske sans, deres menneskelighed.

Tilbage var kun magtsygen …

Nu kan du tage rollen som statsleder, vagt, lejemorder, diplomat eller rebel. Nu kan du bestemme overjordens skæbne. Nu kan du få verdensmagten. Scenariet varer 8 timer, men kan du udholde isolationen, ensomheden, frygten?

Hvad sætter du højest: En million uskyldiges liv eller dit eget helbred?

Ingen forkundskaber kræves til dette scenarie. Mad er inkluderet i prisen, og serveres under spillet. Vi udsender et regelhæfte og en rolle til alle spillere.

NB: Der skal bruges ca. 25% NPC'ere. Meld dig.

Spilt på

Pentacon V (1994)
Pentacon (1996)
Factory Con (2000)
Factory Con (2002)
Jul på Heden (2017)

Andre oppsetninger

15. februar 1997Danmark
29. november 1997Danmark

Referenced in the following articles

Livespalten Page 32 Fønix nr. 19 (Oktober 1997) Fønix

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden