Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Subantarctica

Front page for Subantarctica

(AKA: Sub-antarktika)

RPG system: LARP
Genre: Komedie, Sci-Fi
Participants: 2 GMs, 10-25 players

By

✏️Mads Ahola
✏️Anders Berner
✏️René Bokær
✏️Hans Peter Spang Hartsteen
✏️Birgitte Hollegaard
✏️Mikkel Sander

Description

Vi skriver år 2316 efter kristus, eller år 256 efter Nemesiskrigen. Vi lever i en splittet verden, en verden på vej mod afgrunden, en døende verden.

Vi er de sidste rene mennesker. Vi er født i SUBANTAKTIKA, afskåret fra verden, afskærmet fra sygdomme og radioaktivitet i en form for "Noas Ark", i en form for fængsel.

Vi har embedet at klare verdens problemer, at være verdens vogtere, at råde over liv og død, over maskiner og mennesker. Vi styrer vore nationer fra SUBANTAKTIKA, basen under sydpolen, det sidste rene sted, menneskehedens sidste bastion …

Da Nemesiskrigen splittede verden søgte Verdensstaternes ledere i eksil på Sydpolen. Velvidende hvem der var skyldige i "dommedagen", undgik disse udvalgte døden i en underjordisk base.

Basens navn var SUBANTAKTIKA.

På trods af statsledernes isolation bevarede denne lille gruppe mennesker herredømmet over de sidste spredte nationer. Ved hjælp af hologrambilleder og radiotaler holdt de loyaliteten og moralen oppe. Folket bevarede blindt troen på lederne, og som årene gik, og teknologien gik tabt og menneskeracen muteredes, fik SUBANTAKTIKAs befolkning en gudeagtig status blandt jordens mennesker.

Alt fungerede på SUBANTAKTIKA, næsten alt. Atomreaktorerne arbejdede med en hyggelig summen, det kemiske laboratone producerede mad og rensemidler, udluftningens kliniske rensefiltre fungerede, men efter 10 generationers indavl virkede menneskene ikke længere normalt. De havde mistet deres overblik, deres etiske sans, deres menneskelighed.

Tilbage var kun magtsygen …

Nu kan du tage rollen som statsleder, vagt, lejemorder, diplomat eller rebel. Nu kan du bestemme overjordens skæbne. Nu kan du få verdensmagten. Scenariet varer 8 timer, men kan du udholde isolationen, ensomheden, frygten?

Hvad sætter du højest: En million uskyldiges liv eller dit eget helbred?

Ingen forkundskaber kræves til dette scenarie. Mad er inkluderet i prisen, og serveres under spillet. Vi udsender et regelhæfte og en rolle til alle spillere.

NB: Der skal bruges ca. 25% NPC'ere. Meld dig.

Played at

Pentacon V (1994)
Pentacon (1996)
Factory Con (2000)
Factory Con (2002)
Jul på Heden (2017)

Other runs

February 15, 1997
November 29, 1997

Trivia

LinksSend corrections for this page