Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Okachan wa kíraí yo

System: Theatrix

Av

✏️Denkyû Sebastian Gundel

Beskrivelse

Daimyo (lensherre) Negishi Tsunashige beordrer den lokale helt, samuraien Mishina lssai til at møde med et mindre følge for at udføre en speciel mission. Følget består af hans halvbroder Mishima Shingen, hans sværdmester Kazanin lshi, dennes adoptivsøn Kazanin Yoshima, zen-munken Muho Zenji og bonde-samuraien Torii Taro og fem af hans mænd.

Okachan Wa Kirai Yo handler om det klassiske japanske tema om Giri (pligt) overfor Ninjo (følelser) og om mandens forhold til kvinden.

Scenariet er skrevet til Theatrix og en smule Via Prudensiae, og det betyder bl.a., at Skuespillerne skal have mod på at improvisere erindringer, tanker og scener. I Okachan Wa Kirai Yo vil du bl.a. blive konfronteret med seksualitet og følelser - det sidste er bærende for handlingen i historien. Der stilles derfor store krav til deltagernes rollespil og engagement, da det i henhold til reglerne er det, der giver plot points. Det er disse, der bruges til at sikre overlevelse og succeser gennem historien, samt til at kåre den bedste rollespiller.

P.S. Der er en speciel rolle til kvindelige skuespillere!!!

Spilt på

Viking-Con 16 (1997)

Priser

Viking-Con 16 (1997)

Winner, Bedste Effekter

TriviaSend inn rettelser om denne siden