Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Okachan wa kíraí yo

System: Theatrix

Von

✏️Denkyû Sebastian Gundel

Beschreibung

Daimyo (lensherre) Negishi Tsunashige beordrer den lokale helt, samuraien Mishina lssai til at møde med et mindre følge for at udføre en speciel mission. Følget består af hans halvbroder Mishima Shingen, hans sværdmester Kazanin lshi, dennes adoptivsøn Kazanin Yoshima, zen-munken Muho Zenji og bonde-samuraien Torii Taro og fem af hans mænd.

Okachan Wa Kirai Yo handler om det klassiske japanske tema om Giri (pligt) overfor Ninjo (følelser) og om mandens forhold til kvinden.

Scenariet er skrevet til Theatrix og en smule Via Prudensiae, og det betyder bl.a., at Skuespillerne skal have mod på at improvisere erindringer, tanker og scener. I Okachan Wa Kirai Yo vil du bl.a. blive konfronteret med seksualitet og følelser - det sidste er bærende for handlingen i historien. Der stilles derfor store krav til deltagernes rollespil og engagement, da det i henhold til reglerne er det, der giver plot points. Det er disse, der bruges til at sikre overlevelse og succeser gennem historien, samt til at kåre den bedste rollespiller.

P.S. Der er en speciel rolle til kvindelige skuespillere!!!

Hier gespielt worden

Viking-Con 16 (1997)

Preise

Viking-Con 16 (1997)

Gewinner, Bedste Effekter

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken