Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Okachan wa kíraí yo

RPG system: Theatrix

By

✏️Denkyû Sebastian Gundel

Description

Daimyo (lensherre) Negishi Tsunashige beordrer den lokale helt, samuraien Mishina lssai til at møde med et mindre følge for at udføre en speciel mission. Følget består af hans halvbroder Mishima Shingen, hans sværdmester Kazanin lshi, dennes adoptivsøn Kazanin Yoshima, zen-munken Muho Zenji og bonde-samuraien Torii Taro og fem af hans mænd.

Okachan Wa Kirai Yo handler om det klassiske japanske tema om Giri (pligt) overfor Ninjo (følelser) og om mandens forhold til kvinden.

Scenariet er skrevet til Theatrix og en smule Via Prudensiae, og det betyder bl.a., at Skuespillerne skal have mod på at improvisere erindringer, tanker og scener. I Okachan Wa Kirai Yo vil du bl.a. blive konfronteret med seksualitet og følelser - det sidste er bærende for handlingen i historien. Der stilles derfor store krav til deltagernes rollespil og engagement, da det i henhold til reglerne er det, der giver plot points. Det er disse, der bruges til at sikre overlevelse og succeser gennem historien, samt til at kåre den bedste rollespiller.

P.S. Der er en speciel rolle til kvindelige skuespillere!!!

Played at

Viking-Con 16 (1997)

Awards

Viking-Con 16 (1997)

Winner, Bedste Effekter

TriviaSend corrections for this page