Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Operation Steel Sea

(alias: Steel Sea)

System: Call of Cthulhu Delta Green
Sjanger: Efterforskning, Gyser
Deltakere: 1 GM, 4-5 players

Av

✏️Tim Seiler

Beskrivelse

Han hadede, når det skete. Lige meget hvornår det var. Det var ubehageligt, fordi tegningen eller dossier, altid dukkede op, eller "lå", lige ude i mørket, lige i kanten af ens synsfelt. Et sted man ikke kunne være sikker på at have kigget, Men man vidste, på grund af dens eller deres natur og ens viden, at de var til dig, og ingen andres øjne, og ingen andre nåde at se dem heller. En ting der burde være umulig, men som sket. Lige så umulig som de små håndtegnede billeder der som regel fulgte med opgaven. Man vidste at de var ikke sket endnu, eller sket så for nyligt at ingen havde set gernings stedet endnu, undtaget ofrene.

Men en opgave, var en opgave. Lige meget hvor dårligt et tidspunkt den dukkede op på. Et held var det dog at bagagerummet stadig, indeholdt skovle og ekstra tomme bodybags, og der skulle nok blive brug for dem.

Han sukkede dybt, tørte tårerne væk, skubbede den store boks længere ind og kastede sin kærestes og hans 2 gode venner og kollegaernes bodybags ind ved siden af.

Det ville blive en lang aften, han kunne allerede mærke de små ticks i hans højre hånd, den lette migræne, og den dybe sorg over de mistede. Hvor mange flere, før det var ham selv i en pose eller en kasse?

Spilt på

ChopCon (2019)
ChopCon (2020)


Send inn rettelser om denne siden