About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Operation Steel Sea

(AKA: Steel Sea)

RPG system: Call of Cthulhu Delta Green
Genre: Efterforskning, Gyser
Participants: 1 GM, 4-5 players

By

✏️Tim Seiler

Description

Han hadede, når det skete. Lige meget hvornår det var. Det var ubehageligt, fordi tegningen eller dossier, altid dukkede op, eller "lå", lige ude i mørket, lige i kanten af ens synsfelt. Et sted man ikke kunne være sikker på at have kigget, Men man vidste, på grund af dens eller deres natur og ens viden, at de var til dig, og ingen andres øjne, og ingen andre nåde at se dem heller. En ting der burde være umulig, men som sket. Lige så umulig som de små håndtegnede billeder der som regel fulgte med opgaven. Man vidste at de var ikke sket endnu, eller sket så for nyligt at ingen havde set gernings stedet endnu, undtaget ofrene.

Men en opgave, var en opgave. Lige meget hvor dårligt et tidspunkt den dukkede op på. Et held var det dog at bagagerummet stadig, indeholdt skovle og ekstra tomme bodybags, og der skulle nok blive brug for dem.

Han sukkede dybt, tørte tårerne væk, skubbede den store boks længere ind og kastede sin kærestes og hans 2 gode venner og kollegaernes bodybags ind ved siden af.

Det ville blive en lang aften, han kunne allerede mærke de små ticks i hans højre hånd, den lette migræne, og den dybe sorg over de mistede. Hvor mange flere, før det var ham selv i en pose eller en kasse?

Played at

ChopCon (2019)
ChopCon (2020)


Send corrections for this page