Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Debatten

Forside til Debatten

System: Selvopfundet valgsystem
Sjanger: Drama, Intrige
Deltakere: 1 GM, 5-6 players

Av

✏️Kirsten Kaasen

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (1,1 MB)
PDF Characters [dansk] (1,2 MB)

Beskrivelse

Hvem bliver Danmarks næste statsminister? Valgkampen er i gang, alliancer formes og brydes og i debatterne skal politikerne gøre deres standpunkter klar.

Der er valg i Danmark og valgkampen er lige skudt i gang. De 6 partiledere forbereder sig til debat. Snakken går på Christiansborg, alliancer formes og brydes, og kampagner sættes i gang for at manipulere med offentligheden. Og så er der selvfølgelig debatterne. 3 store partilederdebatter har de 6 politikere til at overbevise befolkningen om, at de skal være statsminister.

Debatten er et scenarie, der handler om det politiskespil, der foregår i løbet af et valg. Grundelementet er de 3 debatter, hvor partilederne i bedste sendetid skal forsøge at fremhæve egne synspunkter og bringe modstanderne på glatis, med det formål at være med til at bestemme, hvordan landet skal styres i de næste 4 år. Mellem debatterne har partilederne mulighed for at indgå alliancer, følge med i medierne og påvirke befolkningen. Til sidst er der naturligvis valg og den obligatoriske dronningerunde, så Danmarks næste statsminister kan findes.

Disclaimer: Enhver lighed med eksisterende politiske partier eller personer er fuldstændig utilsigtet.

Bemærk: Scenariet handler ikke om egne politiske holdninger, det er væsentligt, at man fralægger sig sine egne holdninger og påtager sig sin karakters holdninger. Fokus for scenariet er det politiske spil, ikke politiske holdninger.

Målgruppe: Scenariet er for folk der godt kan lide at debattere og snakke. Det er en fordel hvis man har et lille indblik i politik (svarende til at man har prøvet at stemme og ved hvad en dronningerunde er), men det er ikke et krav.

Spilt på

Viking-Con 37 (2018)


Send inn rettelser om denne siden