Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Debatten

Forside til Debatten

System: Selvopfundet valgsystem
Genre: Drama, Intrige
Deltagere: 1 GM, 5-6 spillere

Af

✏️Kirsten Kaasen

Download

PDF Debatten - Scenariet (1,1 MB)
PDF Debatten - Karakterer (1,2 MB)

Foromtale

Hvem bliver Danmarks næste statsminister? Valgkampen er i gang, alliancer formes og brydes og i debatterne skal politikerne gøre deres standpunkter klar.

Der er valg i Danmark og valgkampen er lige skudt i gang. De 6 partiledere forbereder sig til debat. Snakken går på Christiansborg, alliancer formes og brydes, og kampagner sættes i gang for at manipulere med offentligheden. Og så er der selvfølgelig debatterne. 3 store partilederdebatter har de 6 politikere til at overbevise befolkningen om, at de skal være statsminister.

Debatten er et scenarie, der handler om det politiskespil, der foregår i løbet af et valg. Grundelementet er de 3 debatter, hvor partilederne i bedste sendetid skal forsøge at fremhæve egne synspunkter og bringe modstanderne på glatis, med det formål at være med til at bestemme, hvordan landet skal styres i de næste 4 år. Mellem debatterne har partilederne mulighed for at indgå alliancer, følge med i medierne og påvirke befolkningen. Til sidst er der naturligvis valg og den obligatoriske dronningerunde, så Danmarks næste statsminister kan findes.

Disclaimer: Enhver lighed med eksisterende politiske partier eller personer er fuldstændig utilsigtet.

Bemærk: Scenariet handler ikke om egne politiske holdninger, det er væsentligt, at man fralægger sig sine egne holdninger og påtager sig sin karakters holdninger. Fokus for scenariet er det politiske spil, ikke politiske holdninger.

Målgruppe: Scenariet er for folk der godt kan lide at debattere og snakke. Det er en fordel hvis man har et lille indblik i politik (svarende til at man har prøvet at stemme og ved hvad en dronningerunde er), men det er ikke et krav.

Spillet på

Viking-Con 37 (2018)


Indsend rettelser for denne side