Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Debatten

Omslag till Debatten

System: Selvopfundet valgsystem
Genre: Drama, Intrige
Deltagare: 1 SL, 5-6 spelare

Av

✏️Kirsten Kaasen

Ladda ned

PDF Debatten - Scenariet (1,1 MB)
PDF Debatten - Karakterer (1,2 MB)

Beskrivning

Hvem bliver Danmarks næste statsminister? Valgkampen er i gang, alliancer formes og brydes og i debatterne skal politikerne gøre deres standpunkter klar.

Der er valg i Danmark og valgkampen er lige skudt i gang. De 6 partiledere forbereder sig til debat. Snakken går på Christiansborg, alliancer formes og brydes, og kampagner sættes i gang for at manipulere med offentligheden. Og så er der selvfølgelig debatterne. 3 store partilederdebatter har de 6 politikere til at overbevise befolkningen om, at de skal være statsminister.

Debatten er et scenarie, der handler om det politiskespil, der foregår i løbet af et valg. Grundelementet er de 3 debatter, hvor partilederne i bedste sendetid skal forsøge at fremhæve egne synspunkter og bringe modstanderne på glatis, med det formål at være med til at bestemme, hvordan landet skal styres i de næste 4 år. Mellem debatterne har partilederne mulighed for at indgå alliancer, følge med i medierne og påvirke befolkningen. Til sidst er der naturligvis valg og den obligatoriske dronningerunde, så Danmarks næste statsminister kan findes.

Disclaimer: Enhver lighed med eksisterende politiske partier eller personer er fuldstændig utilsigtet.

Bemærk: Scenariet handler ikke om egne politiske holdninger, det er væsentligt, at man fralægger sig sine egne holdninger og påtager sig sin karakters holdninger. Fokus for scenariet er det politiske spil, ikke politiske holdninger.

Målgruppe: Scenariet er for folk der godt kan lide at debattere og snakke. Det er en fordel hvis man har et lille indblik i politik (svarende til at man har prøvet at stemme og ved hvad en dronningerunde er), men det er ikke et krav.

Spelat på

Viking-Con 37 (2018)


Skicka in rättelser om den här sidan