Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Skycities

Deltakere: 2-6 players

Av

DesignerAllan Kirkeby

Beskrivelse

Du er en borgmester-kaptajn på et Skycity luftskib. Om 12 måneder vil dronningen vælge den bedste af landets Skycities som landets nye hovedstad. Din by skal vinde den ære!

Du konkurrerer mod de andre spillere for at score flest point gennem de 12 spillerunder. Du scorer point ved at opgradere din by, fuldføre missioner for dronningen, og få politisk indflydelse.

Spillepladen er modulært opbygget af 91 hex felter. Du flytter din Skycity for at indsamle ressourcer. De ressourcer du indsamler passer med typen af felter (vand fra søer, træ fra skove osv.) Vindretningen påvirker dine bevægelser, og du kan flytte din by hurtigere når du flyver med vindretningen. Ved at bruge vinden kan du optimere dine bevægelser, og derved samle flere ressourcer, fuldføre flere missioner og score flere points.

Der er ingen kamp mellem spillere, men du vil være i stand til at angribe fredløse og deres borge for at score points. Du kan også besøge venligtsindede bosættelser, hvor du kan handle med dine indsamlede ressourcer.

Det vindende strategi er en kombination af tidlig investering i nyttige opgraderinger, regelmæssig fuldførelse af missioner, øge indflydelse i bosættelser og få så mange af byens strukturer bygget som muligt.

Fakta

Antal spillere: 2-6

Spiltid med regelforklaring for første spil: 30 min. pr. spiller. (ca. 2,5 timer med 6 spillere)

Mekanikker:

Modulær spilleplade
Hex felter
Ressource indsamling/ håndtering
Base opbygning/ opgradering
Mission drafting
Område kontrol handlinger
Opsamle og aflevere

Sprog: Engelsk

Spilt på

Fastaval - Mad Science (2017)

Priser

Fastaval - Mad Science (2017)

Nominated, Bedste Brætspil [+]


Send inn rettelser om denne siden