Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Skycities

Deltagere: 2-6 spillere

Af

DesignerAllan Kirkeby

Foromtale

Du er en borgmester-kaptajn på et Skycity luftskib. Om 12 måneder vil dronningen vælge den bedste af landets Skycities som landets nye hovedstad. Din by skal vinde den ære!

Du konkurrerer mod de andre spillere for at score flest point gennem de 12 spillerunder. Du scorer point ved at opgradere din by, fuldføre missioner for dronningen, og få politisk indflydelse.

Spillepladen er modulært opbygget af 91 hex felter. Du flytter din Skycity for at indsamle ressourcer. De ressourcer du indsamler passer med typen af felter (vand fra søer, træ fra skove osv.) Vindretningen påvirker dine bevægelser, og du kan flytte din by hurtigere når du flyver med vindretningen. Ved at bruge vinden kan du optimere dine bevægelser, og derved samle flere ressourcer, fuldføre flere missioner og score flere points.

Der er ingen kamp mellem spillere, men du vil være i stand til at angribe fredløse og deres borge for at score points. Du kan også besøge venligtsindede bosættelser, hvor du kan handle med dine indsamlede ressourcer.

Det vindende strategi er en kombination af tidlig investering i nyttige opgraderinger, regelmæssig fuldførelse af missioner, øge indflydelse i bosættelser og få så mange af byens strukturer bygget som muligt.

Fakta

Antal spillere: 2-6

Spiltid med regelforklaring for første spil: 30 min. pr. spiller. (ca. 2,5 timer med 6 spillere)

Mekanikker:

Modulær spilleplade
Hex felter
Ressource indsamling/ håndtering
Base opbygning/ opgradering
Mission drafting
Område kontrol handlinger
Opsamle og aflevere

Sprog: Engelsk

Spillet på

Fastaval - Mad Science (2017)

Priser

Fastaval - Mad Science (2017)

Nomineret, Bedste Brætspil [+]


Indsend rettelser for denne side