Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Stjerneklare ritualer

System: Call of Cthulhu
Sjanger: Drama, Efterforskning, Gyser
Deltakere: 1 GM, 3-5 players

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivelse

Det var en kold november nat, frosten havde godt fat i verden omkring sig og det var stjerneklart. I observatoriet stod Hermann og så på himlen igennem den stor stjernekikkert. Han så ned på nogle papirer på bordet og tegnede stjerne formationer og skrev noter til. Han så igen mod himlen, så stivnede han, hans krop rystede kort og så stod han stille, i en akavet stilling med øjet mod kikkerten og siden i et skarp vrid.

Det var sådan hans kollegaer fandt ham næste morgen, de tilkaldte øjeblikkelig lægen som konstaterede at han var i live, men i en slags koma. Han blev indlagt på Arkham Asylum da man ikke viste hvad man ellers skulle gøre.

Kære klub Lux Reveal
Jeg skriver til jeg uden min overordnet ved det, men jeg kan ikke længere vente. Der er sket en række underlige hændelser den sidste tid. Det startede med Prof. Hermann som er gået i en slags koma og ikke kan vækkes. Natten efter han blev indlagt på Arkham Asylum fandt man endnu en, stående i sin baghave med hovedet bagover. Lægerne kan ikke forklare hvordan de kan stivne og blive stående mens de er i Koma og de kan heller ikke forklare hvad de lider af.

Vi har i skrivende stund 4 tilfælde af dette og vi kan ikke finde nogen forbrydelse der binder disse sammen. Mit håb er at I, i klubben kan hjælpe med at opklare dette mysterium for vi er på bar bund her, desværre. Min overordnede Overbetjent Petersen må ikke vide jeg har skrevet da han ikke mener udefrakommende indblanding skal til. Men jeg er sikker på Fru. Hermann vil betale dem en god løn hvis hun kan få sin mand tilbage.

Jeg tør ikke skrive mere nu, men håber i vil se på sagen
De ærbødigste hilsner
Betjent Mark Orrens

Spilt på

ESFROAG (2015)


Send inn rettelser om denne siden