Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Stjerneklare ritualer

System: Call of Cthulhu
Genre: Drama, Efterforskning, Gyser
Deltagare: 1 SL, 3-5 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

Det var en kold november nat, frosten havde godt fat i verden omkring sig og det var stjerneklart. I observatoriet stod Hermann og så på himlen igennem den stor stjernekikkert. Han så ned på nogle papirer på bordet og tegnede stjerne formationer og skrev noter til. Han så igen mod himlen, så stivnede han, hans krop rystede kort og så stod han stille, i en akavet stilling med øjet mod kikkerten og siden i et skarp vrid.

Det var sådan hans kollegaer fandt ham næste morgen, de tilkaldte øjeblikkelig lægen som konstaterede at han var i live, men i en slags koma. Han blev indlagt på Arkham Asylum da man ikke viste hvad man ellers skulle gøre.

Kære klub Lux Reveal
Jeg skriver til jeg uden min overordnet ved det, men jeg kan ikke længere vente. Der er sket en række underlige hændelser den sidste tid. Det startede med Prof. Hermann som er gået i en slags koma og ikke kan vækkes. Natten efter han blev indlagt på Arkham Asylum fandt man endnu en, stående i sin baghave med hovedet bagover. Lægerne kan ikke forklare hvordan de kan stivne og blive stående mens de er i Koma og de kan heller ikke forklare hvad de lider af.

Vi har i skrivende stund 4 tilfælde af dette og vi kan ikke finde nogen forbrydelse der binder disse sammen. Mit håb er at I, i klubben kan hjælpe med at opklare dette mysterium for vi er på bar bund her, desværre. Min overordnede Overbetjent Petersen må ikke vide jeg har skrevet da han ikke mener udefrakommende indblanding skal til. Men jeg er sikker på Fru. Hermann vil betale dem en god løn hvis hun kan få sin mand tilbage.

Jeg tør ikke skrive mere nu, men håber i vil se på sagen
De ærbødigste hilsner
Betjent Mark Orrens

Spelat på

ESFROAG (2015)


Skicka in rättelser om den här sidan