Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Orbit

(alias: Gears of Time)

Sjanger: Sci-Fi
Deltakere: 2-5 players

Av

DesignerTroels Vastrup

Beskrivelse

“Sir, vi er ikke alene! Der er 3 andre rumstationer herude og de er alle i gang med at gøre sig klar”.

“Fold solsejlet ud og lad os vise dem hvem der bestemmer i det her orbit!” Rotér laboratorium modulet så vi kan få gang i raffinaderiet og kan udbygge denne tin dåse, omdiriger booster kraften via HQ, send kosmonauter ud, sabotér stationen til bagbord, få et skold op og gør det alt sammen NU!”

Hver spiller tager kontrol med en rumstation og via spillets unikke rotations mekanik skal du forsøge at holde liv i stationen, udbygge den, forsvare den – og holde de andre spillere nede. Det er eurogame ressource management spil hvor kamp, overblik og tilpasningsevner er i højsædet. Dine muligheder er begrænset af hvad du har gjort og hvad du ønsker at gøre næste tur, men det er de andre også og vi ved jo godt hvem der er den smarteste!

Spillet har simultane ture og interaktion mellem spillerne er højt prioriteret

FAKTA

Varighed inkl. regler: 1,5 timer

Spillere: 2-5

Sprog: Sproguafhængigt, fra 10 år

Kompleksitet: 3/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 4/5

Genre: Eurogame, rum

Mekanikker: Spillerinteraktion, Simultane handlinger, Ressource håndtering

Om designerne: Troels har lavet rollespil siden dengang papir i endeløse baner var det vilde. Siden flyttede fokus over mod brætspil og sammen med sine venner udgav han i 2012 sit første spil – i hele 200 eksemplarer! På Fastaval har han opfundet brætspilsdesignkonkurrencen, været arrangør, overdommer samt deltaget med spillet Heirs.

Spilt på

Fastaval (2016)
Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)

Priser

Fastaval (2016)

Nominated, Bedste Brætspil
Ude i rummet hænger en flok rumstationer, ladt i stikken af deres nationer, der har for travlt med at føre krig. Så nu må stationerne prøve at samle skrot til at bygge den mest overlevelsesdygtige rumstation. Desværre er solpanelerne lidt slidte, så det er kun det modul der vender mod solen, der har energi.

Orbit nomineres for at være et solidt eurogame, hvor spillets tema giver mange muligheder for at optimere sin rumstation. Den modulære opbygning giver spændende udfordringer i at få aktiveret de moduler man omhyggeligt har bygget, og hvis man tager for mange chancer kan ens handlemuligheder sande til i stress.

“Slå bak - slå bak! Vi skal bruge laboratoriemodulet igen!”


Send inn rettelser om denne siden