Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

1244: The Fall of Montsegur

Forside til 1244: The Fall of Montsegur

Deltakere: 2 players

Av

DesignerFrederik J. Jensen

Beskrivelse

I marts 1244 overgav borgen Montsegur sig efter en mere end 9 måneder lang belejring. Borgen var hjemsted for katarerne, en religiøs gruppe med rødder i tidlig kristendom. Den belejrende hær var korsfarer, velsignede af den katolske kirke. Da Montsegur faldt fik de overlevende valget mellem at afsværge deres tro eller at brænde på bålet. Mere en 200 valgte at dø for deres tro.
1244: Montsegurs fald er et strategisk brætspil inspireret af den historiske begivenhed. En spiller påtager sig opgaven som leder af korsfarerhæren. Den anden spiller påtager sig opgaven at forsvare Montsegur. Gennem en række ture kæmper spillerne for at få kontrol over området omkring Montsegur og om sjælene af katarerne, der er fanget inde i borgen. Ved belejringens slutning optælles sejrspoint for at afgøre om katartroen overlever Montsegurs fald.

Læs mere på spillets hjemmeside, heriblandt regler.
Historisk - Strategi
Kortspil - Områdekontrol

Spilt på

Fastaval (2013)
Viking-Con 32 (2013)

Priser

Fastaval (2013)

Nominated, Bedste Brætspil
Munkene i Montsegur står overfor en umulig opgave. Tungt belejret, er det eneste sikre, at deres borg vil falde. Vil de redde deres tro, eller lade de sig omvende?

1244: The Fall of Montsegur nomineres fordi det kombinerer det lækre tema, med en række af de bedste kendte, moderne mekanikker fra resten af spilverdenen.

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden