Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Fog of Love

Forside til Fog of Love

Deltakere: 2 players

Av

DesignerJacob D. Jaskov

Beskrivelse

Fog of Love er et semi-kooperativt kortspil med to hovedpersoner, der udspiller en stormfuld forelskelse. Men er det fantastiske indtryk, de giver hinanden, virkelig så ægte? Kan de håndtere de skæve forviklinger, der dukker op? Bliver det et “”ja”” eller “”nej”” ved alteret? Eller når de slet ikke så langt?

Gennem spillet opbygger hver spiller en karakter med forskellige personlighedstræk og kvaliteter.

Igennem afgørende scener i deres forhold vil de opbygge et godt indtryk, vise deres store kærlighed, påvirke hinanden, og selvfølgelig sørge for at få deres behov dækket.

De vil finde ud af, hvad der skal til for at holde hjulene i gang i deres forhold, lære sig selv bedre at kende og forhåbentlig finde ud af, om den anden er oprigtig.

Mange af spillets kort vil være hemmelige, når de spilles og vil dermed drive forviklinger og drama. De vil give spillerne mulighed for at bluffe hinanden og opbygge personer, der måske ikke lige rummer det, som de giver udtryk for.

Spillet sigter på at skabe en oplevelse som “Da Harry Mødte Sally” og andre romantiske komedier. Det er blandt andet designet til at være et spil, nørden kan spille med sin kæreste.

Spilt på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
Aarhus Brætspilsfestival (2019)

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden