About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Fog of Love

Front page for Fog of Love

Participants: 2 players

By

DesignerJacob D. Jaskov

Description

Fog of Love er et semi-kooperativt kortspil med to hovedpersoner, der udspiller en stormfuld forelskelse. Men er det fantastiske indtryk, de giver hinanden, virkelig så ægte? Kan de håndtere de skæve forviklinger, der dukker op? Bliver det et “”ja”” eller “”nej”” ved alteret? Eller når de slet ikke så langt?

Gennem spillet opbygger hver spiller en karakter med forskellige personlighedstræk og kvaliteter.

Igennem afgørende scener i deres forhold vil de opbygge et godt indtryk, vise deres store kærlighed, påvirke hinanden, og selvfølgelig sørge for at få deres behov dækket.

De vil finde ud af, hvad der skal til for at holde hjulene i gang i deres forhold, lære sig selv bedre at kende og forhåbentlig finde ud af, om den anden er oprigtig.

Mange af spillets kort vil være hemmelige, når de spilles og vil dermed drive forviklinger og drama. De vil give spillerne mulighed for at bluffe hinanden og opbygge personer, der måske ikke lige rummer det, som de giver udtryk for.

Spillet sigter på at skabe en oplevelse som “Da Harry Mødte Sally” og andre romantiske komedier. Det er blandt andet designet til at være et spil, nørden kan spille med sin kæreste.

Played at

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
Aarhus Brætspilsfestival (2019)

Trivia

LinksSend corrections for this page