Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Den mørke side

System: Star Wars D6
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Anne Vinter Ratzer

Beskrivelse

For længe, længe siden i en fjern galakse…

Der er gået seks måneder, siden Darth Sidious tog magten over galaksen sammen med sin nye lærling, Darth Vader, og udråbte sig selv til kejser. Jedi-ordenen er i ruiner. De fleste Jedi er dræbt, og de få overlevende skjuler sig i fjerne afkroge. Kejseren slår brutalt ned på ethvert tegn på oprør med sin hær af klonsoldater, og hans magt over Imperiets systemer er total. En mørk tid sænker sig over galaksen.

Fem Jedi-riddere på flugt har fundet sammen og prøver at finde deres vej gennem en usikker tid, mens de sidste rester af frihed og demokrati smuldrer omkring dem. De står pludselig overfor en uventet mulighed for at slå igen mod Imperiets grusomme hersker – en plan, der kan vende Kejserens mørke kræfter mod ham selv. Men kan de acceptere de midler, der skal til for at bringe lyset tilbage?

Scenariets kerne er et dilemma, der udfordrer balancen mellem den mørke og den lyse side, og tvinger de fem til at genoverveje, hvad det vil sige at være Jedi. Sammen må de træffe et altafgørende valg, hvor deres moral og overbevisning vejer tungere end mod og evner med et lyssværd.

Spilt på

Krikkit Con XVI (2010)
Fastaval (2011)


Send inn rettelser om denne siden