Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Den mørke side

System: Star Wars D6
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Anne Vinter Ratzer

Foromtale

For længe, længe siden i en fjern galakse…

Der er gået seks måneder, siden Darth Sidious tog magten over galaksen sammen med sin nye lærling, Darth Vader, og udråbte sig selv til kejser. Jedi-ordenen er i ruiner. De fleste Jedi er dræbt, og de få overlevende skjuler sig i fjerne afkroge. Kejseren slår brutalt ned på ethvert tegn på oprør med sin hær af klonsoldater, og hans magt over Imperiets systemer er total. En mørk tid sænker sig over galaksen.

Fem Jedi-riddere på flugt har fundet sammen og prøver at finde deres vej gennem en usikker tid, mens de sidste rester af frihed og demokrati smuldrer omkring dem. De står pludselig overfor en uventet mulighed for at slå igen mod Imperiets grusomme hersker – en plan, der kan vende Kejserens mørke kræfter mod ham selv. Men kan de acceptere de midler, der skal til for at bringe lyset tilbage?

Scenariets kerne er et dilemma, der udfordrer balancen mellem den mørke og den lyse side, og tvinger de fem til at genoverveje, hvad det vil sige at være Jedi. Sammen må de træffe et altafgørende valg, hvor deres moral og overbevisning vejer tungere end mod og evner med et lyssværd.

Spillet på

Krikkit Con XVI (2010)
Fastaval (2011)


Indsend rettelser for denne side