About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Den mørke side

RPG system: Star Wars D6
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Anne Vinter Ratzer

Description

For længe, længe siden i en fjern galakse…

Der er gået seks måneder, siden Darth Sidious tog magten over galaksen sammen med sin nye lærling, Darth Vader, og udråbte sig selv til kejser. Jedi-ordenen er i ruiner. De fleste Jedi er dræbt, og de få overlevende skjuler sig i fjerne afkroge. Kejseren slår brutalt ned på ethvert tegn på oprør med sin hær af klonsoldater, og hans magt over Imperiets systemer er total. En mørk tid sænker sig over galaksen.

Fem Jedi-riddere på flugt har fundet sammen og prøver at finde deres vej gennem en usikker tid, mens de sidste rester af frihed og demokrati smuldrer omkring dem. De står pludselig overfor en uventet mulighed for at slå igen mod Imperiets grusomme hersker – en plan, der kan vende Kejserens mørke kræfter mod ham selv. Men kan de acceptere de midler, der skal til for at bringe lyset tilbage?

Scenariets kerne er et dilemma, der udfordrer balancen mellem den mørke og den lyse side, og tvinger de fem til at genoverveje, hvad det vil sige at være Jedi. Sammen må de træffe et altafgørende valg, hvor deres moral og overbevisning vejer tungere end mod og evner med et lyssværd.

Played at

Test run Krikkit Con XVI (2010)
Fastaval (2011)


Send corrections for this page