Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Salvation

System: Systemløst
Sjanger: Gyser
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Simon Steen Hansen
🎨Johanne Sorgenfri Ottosen
📰Simon Steen Hansen
📰Niels Jensen

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (4 MB)

Beskrivelse

Texas, 1867. Fem brutale lovløse står bag et blodigt bankrøveri.

De kunne ikke være mennesker. Han havde mistet tidsfornemmelsen, og sækken var stadig trukket over hans hoved. Den stank. Smerten og hestens vuggende bevægelser under ham fyldte hele hans verden. Han kunne høre deres latter. Den var rå og skurrende. Han tænkte på det, der var sket. På det de havde gjort. Han skulle dø, åh Gud, han skulle dø. Eller det der var værre. Han havde set deres øjne i banken. Han havde set, hvad de var i stand til. Åh Gud. De kunne ikke være mennesker.

Salvation var det perfekte skjulested. Her i den forladte mineby kunne de holde lav profil med deres gidsler. Bare et par dage. Man sagde, at byen var hjemsøgt, og de lokale skyede den som pesten.

Det stjålne guld glimter, sandet fyger hen over den forladte hovedgade, og mørket trænger sig langsomt, men sikkert, på. Coyotens sørgmodige hylen gennemtrænger prærienatten. Ondskab venter på dem i Salvation, og snart vil de stå ansigt til ansigt med fortidens synder.

Et barskt og voldeligt scenarie om ondskab og om fem forbryderes indre og ydre dæmoner.

Spilt på

Fastaval (2010)

Priser

Fastaval (2010)

Winner, Bedste Roller
Inspirerende wanted posters indleder fem nådesløse roller i et mexican stand-off mellem frelse og fortabelse. De stærke baggrundshistorier former nogle sært sympatiske figurer, der på trods af rædslerne inspirerer til at spille på de psykopatiske træk.

Spillerne sagde:
”Nem at gå til. Fine nuancer”
”Velskrevet, talte til mit indre jeg”
”Rollen var ondskabsfuld, badass og god at spille”

Dommerne sagde:
”Dystre roller med stærke baggrundshistorier”
”Inspirationen til at spille rollespil er overvældende”
”Menneskelige monstre”
Nominated, Bedste Formidling
Et yderst velskrevet scenarie, der klart og nøgternt forklarer, hvordan det skal afvikles. Historien levendegøres gennem et engageret sprog og et enkelt og overskueligt layout.
Nominated, Bedste Fortælling
En universel fortælling om det værste i os. Om mennesker og monstre; om søgen efter frelsen eller dødens endelige forløsning. Fortællingen udfoldes med enorm genreforståelse uden at miste et gran originalitet.
Nominated, Bedste Scenarie
En dyster western, hvor der meningsfuldt åbnes for at udspille ondskab. Der arbejdes effektivt frem mod en stærk kulmination med sans for den fælles og stemningsfulde oplevelse.
Nominated, Bedste Virkemidler
Lokket af muligheden for at få den bedste pokerhånd, drages spillerne til at udspille deres mørkeste sider overfor en række bipersoner, der konstant katalyserer konflikterne. Solide virkemidler der sikrer, at scenariet holdes helt frit for helte.
Nominated, Publikumsprisen (Tredjeplads)

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden