Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Felicias fortælling

(alias: Felician tarina)

System: Systemløst
Sjanger: Drama, Fantasy
Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️Sanne Harder

Beskrivelse

Felicia var verdens heldigste kvinde. Hun vidste det bare ikke selv. Felicia fik nemlig chancen for selv at bestemme hvem hun ville være. Det er ikke enhver beskåret at få den slags chancer.

En helt almindelig dag sad Felicia og læste avis. Hun læste altid rubrikkerne under Personlige, selvom hun ikke kendte de efterlyste personer. Men på denne dag var der pludselig en besked til hende:

”Friedrich Fander Sølvsteen var opdagelsesrejsende i landet Môt. Men nu er han faret vild, og kan ikke finde hjem. Eventuelle pårørende bedes henvende sig hos fortællemester Mogens Skygge”.

Felicia læste sætningen tre gange, inden hun var sikker på, at hun havde set rigtigt. Friedrich Fander Sølvsteen var hendes fars navn. Navnet var det eneste af hendes glemte barndom hun havde tilbage, og det var hendes hemmelige trylleformular, hendes beskyttelsesremse.

Der var også en adresse.
I bibliotekstårnet venter fortællemester Mogens Skygge. Han vil give Felicia en lille gylden nøgle, der giver adgang til Landet Môt.

Felicias Fortælling handler om en kvindes forunderlige rejse gennem et magisk rige, hvor fortid og fremtid mødes. Scenariet har kun en enkelt hovedperson, men til gengæld en forfærdelig masse bipersoner. Du skal være indstillet på, at der er forberedelse til scenariet.

Felicia on tavallinen nuori nainen, joka ei muista menneisyydestään paljon mitään. Eräänä päivänä tarinankertoja laittaa ilmoituksen lehteen, ja siitä alkaa matka salaperäiseen Môtin maahan ja myös Felician menneisyyteen.

Spilt på

Fastaval (2008)
Viking-Con 27 (2008)

Priser

Fastaval (2008)

Winner, Bedste Roller
En eventyrlig verden åbner sig gennem et inspirerende galleri af absurde biroller, der kæmper om Felicias sind, skæbne og konkylie.
Winner, Publikumsprisen
Spillerne sagde:
”Skøn historie, rigtigt eventyr og alligevel med mørkere sider.”
”Forfriskende, nyt, innovativt. Det var velfungerende og helt igennem fantastisk.”
Nominated, Bedste Scenarie
Når man sætter øret til konkylien, bruser en stor, eventyrlig fortælling ud. Samspillet mellem forudsigelser og frihed, gale roller og landets symboler skaber en imponerende psykoanalytisk definition af hovedpersonen.
Nominated, Bedste Formidling
Sproget fletter eventyrlige kranse om en forunderlig fortælling og får Môt og dets indbyggere til at vokse frem i læserens bevidsthed. Man vil så gerne røre ved det bløde scenarie.
Nominated, Bedste Fortælling
Nornernes tråde flettes og brydes, mens Felicia søger efter sin forsvundne fortid. Eventyr og symbolik vokser smukt sammen i en forunderlig fortælling om en voksen kvindes opgør med sin barndom.

TriviaSend inn rettelser om denne siden