Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Run Through The Jungle

System: Call of Cthulhu D20
Sjanger: Action, Efterforskning
Deltakere: 6 players

Av

✏️Peter Thestrup

Beskrivelse

I 1964 afslår Danmark's statsminister J.O. Krag en anmodning fra USA's præs. Johnson om symbolsk støtte til krigen i Vietnam. Dette er dog ikke tilfældet, da et amerikansk atombevæbnet B-52 bombefly styrter ned på Grønland i 1968, og fingerede beviser peger i retning af nord-vietnamesiske VietCong-aktivister. Danmark er nu indirekte involveret i Vietnam-krigen, efter hændelsen på Thule.

Det på daværende tidspunkt knapt 11 år gamle frømandskorps sender i største hemmelighed over en periode på ialt 8 år op til Saigon-styrets fald i 1975 militært personnel til krigen i Vietnam. De har har til opgave at bistå amerikanske styrker i specielle operationer, fortrinsvis bag fjendens linjer.

En speciel dansk enhed, kaldet "Tunnel-Rotterne", har til opgave helt eller delvist at sikre det enorme netværk af underjordiske tunneller konstrueret af VietCong der hver dag koster hundreder af soldaters liv.

Til trods for at enheden anses som absolut uundværlig og professionel har det umenneskelige pres sin pris på de danske soldater, og der gøres heftig brug af psykofarmaka for at få hverdagen til at hænge sammen - neuroleptika (psykosemidler), antidepressiva (depressionsmidler), anxiolytika (angstdæmpende medicin), hypnotika (sovemidler) og psykostimulantia (centralstimulerende midler) er med til at Tunnel-Rotterne ikke bryder sammen, men opretholder den professionelle og barske facade der forventes af dem.

En dag støder Tunnel-Rotterne på et massivt underjordisk knudepunkt, der huser mere end blot fjendens tilholdssted...

Spilt på

Con Dôme (2006)
Viking-Con 25 (2006)


Send inn rettelser om denne siden