Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Run Through The Jungle

System: Call of Cthulhu D20
Genre: Action, Efterforskning
Deltagare: 6 spelare

Av

✏️Peter Thestrup

Beskrivning

I 1964 afslår Danmark's statsminister J.O. Krag en anmodning fra USA's præs. Johnson om symbolsk støtte til krigen i Vietnam. Dette er dog ikke tilfældet, da et amerikansk atombevæbnet B-52 bombefly styrter ned på Grønland i 1968, og fingerede beviser peger i retning af nord-vietnamesiske VietCong-aktivister. Danmark er nu indirekte involveret i Vietnam-krigen, efter hændelsen på Thule.

Det på daværende tidspunkt knapt 11 år gamle frømandskorps sender i største hemmelighed over en periode på ialt 8 år op til Saigon-styrets fald i 1975 militært personnel til krigen i Vietnam. De har har til opgave at bistå amerikanske styrker i specielle operationer, fortrinsvis bag fjendens linjer.

En speciel dansk enhed, kaldet "Tunnel-Rotterne", har til opgave helt eller delvist at sikre det enorme netværk af underjordiske tunneller konstrueret af VietCong der hver dag koster hundreder af soldaters liv.

Til trods for at enheden anses som absolut uundværlig og professionel har det umenneskelige pres sin pris på de danske soldater, og der gøres heftig brug af psykofarmaka for at få hverdagen til at hænge sammen - neuroleptika (psykosemidler), antidepressiva (depressionsmidler), anxiolytika (angstdæmpende medicin), hypnotika (sovemidler) og psykostimulantia (centralstimulerende midler) er med til at Tunnel-Rotterne ikke bryder sammen, men opretholder den professionelle og barske facade der forventes af dem.

En dag støder Tunnel-Rotterne på et massivt underjordisk knudepunkt, der huser mere end blot fjendens tilholdssted...

Spelat på

Con Dôme (2006)
Viking-Con 25 (2006)


Skicka in rättelser om den här sidan