Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Tjubang: Med Døden Som Indsats

Forside til Tjubang: Med Døden Som Indsats

System: Hjemmelavet
Sjanger: Action
Deltakere: 4 players

Av

✏️Anders Frost Bertelsen
✏️Klaus Meier Olsen

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,1 MB)

Beskrivelse

En gruppe mænd i jakkesæt sidder omkring et massivt egetræsbord. De har alle fyldte glas med den dyreste champagne som sorte penge kan købe. Da de hæver armene for at skåle, afslører deres håndled tunge guldure og deres jakkelommer endnu tungere revolvere.

De var villige til at gøre alt.

En lastvogn eksploderer med et øresønderrivende brag, den smarte kontorbygnings vinduer knuses af trykbølgen og falder over fortovet som en flængende regn af skår. Børn skriger og søger beskyttelse hos deres forældre, men intet kan beskytte dem fra infernoet af glas og flammer.

De troede at de var ustoppelige og udødelige.

De jakkesætsklædte mænd skåler igen, klapper hinanden på ryggen og lykønsker hinanden med endnu et veludført attentat, der snart ville spille magten over i deres hænder. Bag dem anes røgen fra det sønderbombede forretningskvarter.

De havde ret.

En mand sidder alene på et hotelværelse, det sørgelige og beskidte interiør passer perfekt til hans hærgede ansigt og kuede holdning. På bordet foran ham ligger en slidt Bibel, en halvfyldt flaske whisky og en gammel rusten revolver.

Lige indtil de ramte hans familie.

En halvfyldt whiskyflaske rammer en skidenbrun væg. En jakkesætsklædt mand vender sig om og ser, med rædslen malet i alle træk, ind i løbet på gammel rusten revolver.

Fra de prisbelønnede forfattere Klaus Meier Olsen og Anders Frost Bertelsen, kommer fortællingen om én mands kamp mod indre dæmoner og ydre fjender

En mand går ned af en mørk gyde. Hans ansigt er ikke længere hærget. Hans holdning er rank. I hans øjne brænder en målrettet hævntørst.

Spilt på

Viking-Con 24 (2005)
ConFetti II (2005)

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden