Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

En æskefuld Ondskab

Forside til En æskefuld Ondskab

System: Call of Cthulhu 1920
Sjanger: Efterforskning, Gyser
Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️Thomas Bregnegaard Knudsen

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,7 MB)

Beskrivelse

Albert Pym-Smith var lammet. Ikke af rædsel, ikke af chok. Bare lammet. Han sad i sin sofa. Bogen havde han tabt på gulvet, og hans hånd havde kun nået frem til fem centimeter før kaffekoppen. Han kunne ikke bevæge sig. Han var lammet.

Stuedøren gik op. Ud af øjenkrogen kunne han se en lille, fedladen mand med tyndt overskæg træde ind. I den ene hånd havde han et stort stearinlys med fem flammer. Det var formet som en menneskehånd. I den anden hånd havde han en hammer og en stor tang.

Med resolutte skridt gik den lille mand hen til bogreolen, og væltede den omkuld med et rabalder. Bøger fløj til højre og venstre. Med hammeren blev der rettet en serie slag mod væggen. Som malling og puds faldt af kunne Albert Pym-Smith ane et billede malet direkte på væggen. Det lignede et helgenbillede. Men det blev knust som murstene gav efter, og et lille hulrum i muren viste sig.

Ud af hulrummet trak den lille, fedladne mand en metalæske, og med en let nynnen forlod han stuen igen. Albert Pym-Smith havde aldrig før været så forvirret. Men lammet var han stadigvæk.

Spilt på

Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2010)

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden