About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

En æskefuld Ondskab

Front page for En æskefuld Ondskab

RPG system: Call of Cthulhu 1920
Genre: Efterforskning, Gyser
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Thomas Bregnegaard Knudsen

Download

PDF Scenario [Danish] (0.7 MB)

Description

Albert Pym-Smith var lammet. Ikke af rædsel, ikke af chok. Bare lammet. Han sad i sin sofa. Bogen havde han tabt på gulvet, og hans hånd havde kun nået frem til fem centimeter før kaffekoppen. Han kunne ikke bevæge sig. Han var lammet.

Stuedøren gik op. Ud af øjenkrogen kunne han se en lille, fedladen mand med tyndt overskæg træde ind. I den ene hånd havde han et stort stearinlys med fem flammer. Det var formet som en menneskehånd. I den anden hånd havde han en hammer og en stor tang.

Med resolutte skridt gik den lille mand hen til bogreolen, og væltede den omkuld med et rabalder. Bøger fløj til højre og venstre. Med hammeren blev der rettet en serie slag mod væggen. Som malling og puds faldt af kunne Albert Pym-Smith ane et billede malet direkte på væggen. Det lignede et helgenbillede. Men det blev knust som murstene gav efter, og et lille hulrum i muren viste sig.

Ud af hulrummet trak den lille, fedladne mand en metalæske, og med en let nynnen forlod han stuen igen. Albert Pym-Smith havde aldrig før været så forvirret. Men lammet var han stadigvæk.

Played at

Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2010)

Trivia

LinksSend corrections for this page