Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Free The People

Forside til Free The People

System: Systemløst
Deltakere: 5 players

Av

✏️Anders Frost Bertelsen

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,4 MB)

Beskrivelse

What does it profit him
The right to be born
If he suffers the loss of liberty?

Hvad er livet uden frihed? Frihed til at leve sit liv i fred. Frihed til at skabe sin egen skæbne. Frihed til at bestemme over sig selv. For det irske folk var frihed i mange år en uopnåelig størrelse, en drøm om noget der kunne have været.

Laws were made for people
And the law can never scorn
The right of a man to be free

Men frihed er mange ting. For hvad er det frihed fra? Er det frihed fra århundreders besættelse af en nærliggende stormagt? Er det frihed fra hungersnød, kummerlige kår og elendige arbejdsforhold? Frihed er ikke et entydigt begreb, og ikke alle slags undertrykkelse kan bekæmpes med geværer og bomber.

We are the people
And we shall overcome

Men kæmpe det kan man. Det skal man. Og disse kampe, dem skal I følge. Kampen mod besættelse. Kampen mod havet. Kampen mod arbejdsløshed. Ikke bare skal I følge dem. I skal kæmpe dem!

Free the people!
Let them have their say!
Free the people!
Let them see the light of day!
Phil Coulter & Bill Martin

Free The People er et scenarie der tager udgangspunkt i irske folkesange. Ud fra disse skal spillerne aktivt være med til at skabe en række små historier. Scenariet har ikke nogen fast spilleder, men til gengæld skal spillerne skiftes til at spillede scenerne, gennem en fortolkning af det musiske forlæg. Det henvender sig primært til rutinerede spillere, der ikke er bange for at tage ansvar for den fælles oplevelse. Scenariet foregår på dansk men kræver naturligvis en vis fortrolighed med det engelske sprog.

Spilt på

Fastaval (2005)
LepreCon2 (2010)

LenkerSend inn rettelser om denne siden