Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Et Eventyr

Forside til Et Eventyr

System: Systemløst
Deltakere: 1 GM, 6 players

Av

✏️Lars Kaos Andresen
✏️Olav Junker Kjær

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (4,7 MB)

Beskrivelse

En ildflue zigzaggede gennem skumringen fra træ til træ, dansede lidt med nogle alfer blandt løvhænget, summede videre forbi en nisse, der sad på en rod og stoppede sin pibe, og fulgte efter en kat, der luskede afsted gennem underskoven, gennem skovbrynet ud til en stille sø.

Ved bredden sad en ræv, et egern og en ravn. Katten nikkede blot og satte sig ved siden af dem. En tid sad de i tavshed og kikkede ud over vandet. Så brød noget sort vandoverfladen og gled op på bredden; en odder. Ræven tog til orde:

"Så er vi samlede. Er I rede?" Alle nikkede. "Om vi dør på den ene eller den anden måde kan vel være ligegyldigt," mumlede ravnen. "Tja, hvis man kun har et liv...," fnisede katten. Egernet begyndte at grine hysterisk, men fik et dask af kattens hale, så det faldt forover. "Er skæbnen end en malkklokke eller en solvstreng tøver tidevandet aldrig," sagde odderen og hev egernet op af mudderet.

"Nuvel, lad os da drage afsted," sagde ræven, og dyrene begav sig ind i skoven.

En sky drev for månen, en vind rejste sig, regndråber begyndte at falde.

Ildfluen summede lidt rundt for at finde læ. En brusende, flaksende lyd, og noget stort og mørkt snuppede ildfluen i farten, og så blev alt stille igen.

Spilt på

Fastaval (1994)

Priser

Fastaval (1994)

Nominated, Publikumsprisen (Andenplads)


Send inn rettelser om denne siden