Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Et Eventyr

Forside til Et Eventyr

System: Systemløst
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Lars Kaos Andresen
✏️Olav Junker Kjær

Download

PDF Scenariet [dansk] (4,7 MB)

Foromtale

En ildflue zigzaggede gennem skumringen fra træ til træ, dansede lidt med nogle alfer blandt løvhænget, summede videre forbi en nisse, der sad på en rod og stoppede sin pibe, og fulgte efter en kat, der luskede afsted gennem underskoven, gennem skovbrynet ud til en stille sø.

Ved bredden sad en ræv, et egern og en ravn. Katten nikkede blot og satte sig ved siden af dem. En tid sad de i tavshed og kikkede ud over vandet. Så brød noget sort vandoverfladen og gled op på bredden; en odder. Ræven tog til orde:

"Så er vi samlede. Er I rede?" Alle nikkede. "Om vi dør på den ene eller den anden måde kan vel være ligegyldigt," mumlede ravnen. "Tja, hvis man kun har et liv...," fnisede katten. Egernet begyndte at grine hysterisk, men fik et dask af kattens hale, så det faldt forover. "Er skæbnen end en malkklokke eller en solvstreng tøver tidevandet aldrig," sagde odderen og hev egernet op af mudderet.

"Nuvel, lad os da drage afsted," sagde ræven, og dyrene begav sig ind i skoven.

En sky drev for månen, en vind rejste sig, regndråber begyndte at falde.

Ildfluen summede lidt rundt for at finde læ. En brusende, flaksende lyd, og noget stort og mørkt snuppede ildfluen i farten, og så blev alt stille igen.

Spillet på

Fastaval (1994)

Priser

Fastaval (1994)

Nomineret, Publikumsprisen (Andenplads)


Indsend rettelser for denne side