Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Chiaroscuro

Forside til Chiaroscuro

System: Systemløst
Sjanger: Drama, Projekt R'lyeh, Thriller
Deltakere: 4 players

Av

✏️Mikkel Bækgaard

Last ned

PDF Handouts (0,8 MB)
PDF Spilpersoner (1,1 MB)
PDF Scenarieteksten (8,0 MB)

Beskrivelse

Papir efter papir lander i dyngen. Klik på klik fra skrivemaskinen. Kraftige skygger - sort og hvidt på væggene. Deforme ansigter i groteske situationer. Flere klik. Ding! Linieskift. Manuskriptet tager form; side for side. En kejser bliver født. Måske den sidste i denne tidsalder. Det største, mest vovede og mest kontroversielle kunstværk, der endnu er skabt i Babelsberg. Stumfilmens konge troner på toppen af Brandenburger Tor. Skygger så lange som djævelens negle. Tiden er på vej, og det samme er forfaldet. Alle vil have en bid af den sidste triumf.

Berlin, 1929. Det slagne riges hovedstad. Republikkens mellemspil. Mord og dekadence. Film og Cabaret. Tre historier væves sammen til én. Tråde af celluloid og begær. En natklub, et mord, en filmproduktion; en jagt på samme skæbne - kunstens eviggyldige objekt - den ultimative succes.

Chiaroscuro: Udtales »Khy-A-ro-Skooro«. Brugen af lys og skygge i en billedlig gengivelse. Det dramatiske arrangement af mørke og lyse elementer i billeder eller arkitektur. Den specielle makeup-effekt, der fremhæver visse karikerede træk og skjuler andre.

Spilt på

Fastaval (2004)
Orkon - Aspiranteksamen (2004)
Hyggecon - Vive la Résistance (2004)
ConTakt II (2004)
Vintersol (2007)
Vintersol (2013)

Priser

Fastaval (2004)

Winner, Publikumsprisen [+]
Nominated, Bedste Scenarie

Orkon - Aspiranteksamen (2004)

Winner, Hædrende omtale [+]

Trivia

Lenker

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=74Send inn rettelser om denne siden