Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Revolutionens spøgelse

System: LARP
Sjanger: Drama, Efterforskning
Deltakere: 150 players

Av

✏️Kristoffer Apollo
✏️Thomas Knudsen

Beskrivelse

Det nordøstlige Mexico, 1866:

Der er borgerkrig. Siden den franske hær i 1863 væltede regeringen og indsatte østrigeren Maximillian som kejser i Ciudad de Mexico, har landet ligget i kaos. Guerillaen kæmper stædigt imod den europæiske invasionsstyrke, ledet af eks-præsident Juárez.

Mod nord er en anden borgerkrig netop slut, og der dukker stadigvæk flere mænd med hærgede ansigter og slidte grå uniformsjakker op i området.

Alt dette bekymrer dog ikke befolkningen i Amarillo. Der er ikke den store forskel fra, at ordenshåndhæverne bærer kasketter og kalder sig Den Nationale Hær, til at de bærer kepier og kalder sig Fremmedlegionen. Livet har altid været hårdt for de mexicanske bønder.

Næh, det er mere væsentligt, at Don Santa Anna har inviteret alle til en stor fiesta på lørdag i anledning af San Antonios Dag. Amarillos borgere har støvet deres fineste skrud af og glæder sig til at gå i lag med tequilaen og den store gryde chili, der bobler på haciendaen...

Et live-scenarie i southwestern-stil for op til 150 deltagere, hvor hornmusik, seksløbere og sombreroer er vigtige ingredienser.

Som spiller kan du træde ind i rollen som borger i Amarillo - en lille, tilsyneladende fredelig flække, hvor en garnison af fremmedlegionærer bevogter de franske forsyningslinier.

Spilt på

Fastaval (1995)


Send inn rettelser om denne siden