About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Revolutionens spøgelse

RPG system: LARP
Genre: Drama, Efterforskning
Participants: 150 players

By

✏️Kristoffer Apollo
✏️Thomas Knudsen

Description

Det nordøstlige Mexico, 1866:

Der er borgerkrig. Siden den franske hær i 1863 væltede regeringen og indsatte østrigeren Maximillian som kejser i Ciudad de Mexico, har landet ligget i kaos. Guerillaen kæmper stædigt imod den europæiske invasionsstyrke, ledet af eks-præsident Juárez.

Mod nord er en anden borgerkrig netop slut, og der dukker stadigvæk flere mænd med hærgede ansigter og slidte grå uniformsjakker op i området.

Alt dette bekymrer dog ikke befolkningen i Amarillo. Der er ikke den store forskel fra, at ordenshåndhæverne bærer kasketter og kalder sig Den Nationale Hær, til at de bærer kepier og kalder sig Fremmedlegionen. Livet har altid været hårdt for de mexicanske bønder.

Næh, det er mere væsentligt, at Don Santa Anna har inviteret alle til en stor fiesta på lørdag i anledning af San Antonios Dag. Amarillos borgere har støvet deres fineste skrud af og glæder sig til at gå i lag med tequilaen og den store gryde chili, der bobler på haciendaen...

Et live-scenarie i southwestern-stil for op til 150 deltagere, hvor hornmusik, seksløbere og sombreroer er vigtige ingredienser.

Som spiller kan du træde ind i rollen som borger i Amarillo - en lille, tilsyneladende fredelig flække, hvor en garnison af fremmedlegionærer bevogter de franske forsyningslinier.

Played at

Fastaval (1995)

Referenced in the following articles

Spiltræf-anmeldelser Page 38 Fønix nr. 8 (Maj/Juni 1995) Fønix


Send corrections for this page