Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Før brylluppet

System: Semi-live
Deltakere: 1 GM, 4-6 players

Av

✏️Anne Meus Morthorst

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,3 MB)
Zip Handouts [dansk] (0,1 MB)

Beskrivelse

Linda og Conrad skal giftes! Og for at gøre deres store dag ekstra speciel, så skal I, deres nærmeste vennekreds, arrangere brylluppet.

Der skal bestilles blomster, festlokaler og kage – og hvis det ikke var stressende nok, så har I også alle hemmeligheder, som I holder skjult for de andre i gruppen. Hvem har lige mistet sit job? Hvem har fået en depression? Og hvem har ligget lidt for tæt i dobbeltsengen på en af de andre spillere?

Store og små hemmeligheder; nogle I vil tage med jer i graven og nogle, der skal frem i lyset. Nogle der kan ødelægge forhold, karriere og muligvis ægteskaber, og måske nogle , der kan bygge dem op på ny?

“Før Brylluppet” er et spillerledet semi-live scenarie, hvor hemmelighederne bliver uddelt fra starten og så skal inkorporeres i handlingen undervejs. Bliver brylluppet overhovedet til noget?

Spillertype: Du er den aktive, skuespilsglade spiller, der kan tage et navn og en relation og skabe din egen karakter med ganske få hjælpemidler. Her er muligheden for at gøre scenariet præcist så interessant og intrigant, som du er villig til at gøre det. Kast dig ud i en helt ny personlighed og byg venskaber op bare for at bryde dem ned!

Spilledertype: Som spilleder skal du kunne lade dig lede af spillerne, svare “ja, og …” til alle deres skøre påfund og spille NPC’erne derefter. Du holder fast i de få tråde, der guider historien, men er der mest for at facilitere spillernes historiefortælling. Og uddele hemmeligheder med rund hånd, det er det bedste af det hele!

Stikord: Spillerledet, skuespil, intrige

Spilt på

Viking-Con 40 (2021)


Send inn rettelser om denne siden