About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Før brylluppet

RPG system: Semi-live
Participants: 1 GM, 4-6 players

By

✏️Anne Meus Morthorst

Download

PDF Scenario [Danish] (0.3 MB)
Zip Handouts [Danish] (0.1 MB)

Description

Linda og Conrad skal giftes! Og for at gøre deres store dag ekstra speciel, så skal I, deres nærmeste vennekreds, arrangere brylluppet.

Der skal bestilles blomster, festlokaler og kage – og hvis det ikke var stressende nok, så har I også alle hemmeligheder, som I holder skjult for de andre i gruppen. Hvem har lige mistet sit job? Hvem har fået en depression? Og hvem har ligget lidt for tæt i dobbeltsengen på en af de andre spillere?

Store og små hemmeligheder; nogle I vil tage med jer i graven og nogle, der skal frem i lyset. Nogle der kan ødelægge forhold, karriere og muligvis ægteskaber, og måske nogle , der kan bygge dem op på ny?

“Før Brylluppet” er et spillerledet semi-live scenarie, hvor hemmelighederne bliver uddelt fra starten og så skal inkorporeres i handlingen undervejs. Bliver brylluppet overhovedet til noget?

Spillertype: Du er den aktive, skuespilsglade spiller, der kan tage et navn og en relation og skabe din egen karakter med ganske få hjælpemidler. Her er muligheden for at gøre scenariet præcist så interessant og intrigant, som du er villig til at gøre det. Kast dig ud i en helt ny personlighed og byg venskaber op bare for at bryde dem ned!

Spilledertype: Som spilleder skal du kunne lade dig lede af spillerne, svare “ja, og …” til alle deres skøre påfund og spille NPC’erne derefter. Du holder fast i de få tråde, der guider historien, men er der mest for at facilitere spillernes historiefortælling. Og uddele hemmeligheder med rund hånd, det er det bedste af det hele!

Stikord: Spillerledet, skuespil, intrige

Played at

Viking-Con 40 (2021)


Send corrections for this page