Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Før brylluppet

System: Semi-live
Deltagere: 1 GM, 4-6 spillere

Af

✏️Anne Meus Morthorst

Download

PDF Scenariet (0,3 MB)
Zip Handouts (0,1 MB)

Foromtale

Linda og Conrad skal giftes! Og for at gøre deres store dag ekstra speciel, så skal I, deres nærmeste vennekreds, arrangere brylluppet.

Der skal bestilles blomster, festlokaler og kage – og hvis det ikke var stressende nok, så har I også alle hemmeligheder, som I holder skjult for de andre i gruppen. Hvem har lige mistet sit job? Hvem har fået en depression? Og hvem har ligget lidt for tæt i dobbeltsengen på en af de andre spillere?

Store og små hemmeligheder; nogle I vil tage med jer i graven og nogle, der skal frem i lyset. Nogle der kan ødelægge forhold, karriere og muligvis ægteskaber, og måske nogle , der kan bygge dem op på ny?

“Før Brylluppet” er et spillerledet semi-live scenarie, hvor hemmelighederne bliver uddelt fra starten og så skal inkorporeres i handlingen undervejs. Bliver brylluppet overhovedet til noget?

Spillertype: Du er den aktive, skuespilsglade spiller, der kan tage et navn og en relation og skabe din egen karakter med ganske få hjælpemidler. Her er muligheden for at gøre scenariet præcist så interessant og intrigant, som du er villig til at gøre det. Kast dig ud i en helt ny personlighed og byg venskaber op bare for at bryde dem ned!

Spilledertype: Som spilleder skal du kunne lade dig lede af spillerne, svare “ja, og …” til alle deres skøre påfund og spille NPC’erne derefter. Du holder fast i de få tråde, der guider historien, men er der mest for at facilitere spillernes historiefortælling. Og uddele hemmeligheder med rund hånd, det er det bedste af det hele!

Stikord: Spillerledet, skuespil, intrige

Spillet på

Viking-Con 40 (2021)


Indsend rettelser for denne side