Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English
Logg inn:
Velg språk:

daennbsv

General Napoleon

System: Storyteller
Sjanger: Efterforskning

Av

✏️Anne-Kathrine Guldberg Agger Madsen

Beskrivelse

Det er underligt….. De sidste 2 år har der været vinterlignende tilstande over hele kloden. – Efter vinteren for 2 år siden var det som om at forår, sommer og efterår blev ladt i stikken for endnu en vinter. Lige nu kører vi på 3. vinter-vinter….

Hvad der er mere underligt; I de sidste par uger har man oplevet, at intet lader til at dø!!! Det har betydet; - at slagtede dyr har rejst sig op bagefter (- dog uden at det afskårne kød er vokset ud igen), - at døende menneskers tilstand lader til at have stabiliseret sig, - at folk, der har været ofre for trafikuheld eller lignende, lever i bedste velgående (hvilket ikke nødvendigvis betyder, at de er kønne at se på!!), - samt at begrebet mord ligesom har mistet sin betydning….

Nu er det blevet for meget!!!! Vampyrer er indkaldt til conclave, og varulve er indkaldt til grand-mood. – På samme tid og sted!!!

Hvordan det vil spænde af, kan kun tiden vise… Og hvad er det, der er så vigtigt, at vampyrer og varulve er tvunget til at arbejde sammen?!?

Spilt på

Calling All Heroes 8th Edition (1998)
DrageCon 6 (2007)


Send inn rettelser om denne siden