Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

General Napoleon

System: Storyteller
Genre: Efterforskning

Av

✏️Anne-Kathrine Guldberg Agger Madsen

Beskrivning

Det er underligt….. De sidste 2 år har der været vinterlignende tilstande over hele kloden. – Efter vinteren for 2 år siden var det som om at forår, sommer og efterår blev ladt i stikken for endnu en vinter. Lige nu kører vi på 3. vinter-vinter….

Hvad der er mere underligt; I de sidste par uger har man oplevet, at intet lader til at dø!!! Det har betydet; - at slagtede dyr har rejst sig op bagefter (- dog uden at det afskårne kød er vokset ud igen), - at døende menneskers tilstand lader til at have stabiliseret sig, - at folk, der har været ofre for trafikuheld eller lignende, lever i bedste velgående (hvilket ikke nødvendigvis betyder, at de er kønne at se på!!), - samt at begrebet mord ligesom har mistet sin betydning….

Nu er det blevet for meget!!!! Vampyrer er indkaldt til conclave, og varulve er indkaldt til grand-mood. – På samme tid og sted!!!

Hvordan det vil spænde af, kan kun tiden vise… Og hvad er det, der er så vigtigt, at vampyrer og varulve er tvunget til at arbejde sammen?!?

Spelat på

Calling All Heroes 8th Edition (1998)
DrageCon 6 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan