Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Anders Troelsen

Spill

💾 ✏️ Femten mand Fastaval (2011)
💾 ✏️ Mass Effect: 2157 Fastaval (2014)
💾 ✏️ Indtil vi finder ham Fastaval (2016)

Priser

Fastaval (2011)

Femten mand: Winner, Bedste Formidling
Med en scenarietekst, der fremstår skarp som en sørøvers huggert, bliver spilsystemet forklaret, så selv den største landkrabbe kan være med. En kompleks opgave løses pædagogisk og med stort overskud, så spillederen er inspireret og fuldstændig klar til at stævne ud på sørejsen og sætte scenen med bulder og brag.
Femten mand: Winner, Bedste Virkemidler
Med et effektivt spilsystem med sorte tegn, modangreb og skiftende roller kølhales piraterne en efter en og gør hvert drab unikt og farverigt. Ved at holde andres roller i live bliver fortællingen allemandseje, mens taktik og rollespil går hånd i hånd som blod og guld.
Femten mand: Nominated, Bedste Scenarie
En velkomponeret røverhistorie om femten pirater og en død mands kiste. Spillerne sejler i blod, mens de kæmper sig tilbage til Tortuga. Scenariet går planken ud og leverer en perlerække af warstories om torden og tyfoner, sult og tørre tæsk.
Femten mand: Nominated, Bedste Roller
De femten mand frygter kun det sorte tegn, og hvad de andre vil gøre for at vinde skatten. Beskidte matroser, bådsmænd og kabysdrenge er fulde af rom, skumsprøjt og død. På kort plads får spillerne masser af stemning og inspiration til brutale drab.

Fastaval (2014)

Mass Effect: 2157: Winner, Bedste Spiloplevelse
Mass Effect: 2157: Nominated, Bedste Scenarie
Et højoktant actionepos, hvor guns, storpolitik og fremmede racer skaber en medrivende science-fiction-historie. Velfungerende regler, rolleskift og et stramt plot sikrer balancen mellem alt fra personlig hævn til selve galaksens skæbne.

Viking-Con 34 (2015)

Femten mand: Nominated, Rerun-konkurrencen (Andenplads)

Fastaval (2016)

Indtil vi finder ham: Winner, Bedste Scenarie
Balancen mellem struktur og frihed er eksemplarisk i denne smukke, realistiske road movie, der præsenterer rammerne og stoler på, at spillerne kan fylde dem ud. Hvert brev og hver motorvejsafkørsel er et eksistentielt og vedkommende valg om at fortsætte eller vende om.
Indtil vi finder ham: Winner, Bedste Fortælling
Hvert brev, der åbnes, er en kniv i hjertet på rollerne og udfolder en gribende og personlig fortælling, hvor spillerne har uhørt stor frihed til at bestemme scenariets tempo, men hvor den langsomme og dvælende stemning er allestedsnærværende.
Indtil vi finder ham: Nominated, Bedste Formidling
Det simple layout understøtter en tekst, hvor alt overflødigt er skåret bort, men hvor stemningen af regnvåde køreture gennem endeløse nåleskove er bevaret. Sproget i roller og handouts sørger for, at spillerne med det samme trækkes ind i scenariets univers.
Indtil vi finder ham: Nominated, Bedste Roller
Søskendeparret Michael og Kirsten er komplekse og troværdige roller, hvis almenmenneskelige konflikter og forkrampede forhold til sig selv og hinanden er scenariets essens og gør selv en tur på Statoil til en intens rollespilsoplevelse.
Indtil vi finder ham: Nominated, Bedste Virkemidler
De fysiske breve og samtalekortene driver scenariet fremad og giver et fast holdepunkt i dialogen mellem bror og søster, mens SMS’er hjemmefra og bekendelser til en upålidelig dagbog konfronterer rollerne med alt det, de ikke vil tale om.
Indtil vi finder ham: Nominated, Deltagernes Pris (Andenplads)

Arrangør-roller

Fastaval - Otto Under the Sea (2019) Ottodommer


Send inn rettelser om denne siden