Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Forum (2020)

Sted: Midtfyns Fritidscenter, Ringe, Danmark 🗺️
Dato: 11. - 13. september 2020

Del av: Forum

This convention has been cancelled.

Om kongressen:

Forum has been postponed to a later time in 2020.

Vi har ikke hatt tilgang til programmet for denne kongressen, så oversikten over spill er kun basert på eksterne kilder, hukommelse, rykter og så videre. Derfor er den kanskje ikke komplett. Send oss en rettelse.

Priser:

Årets Ildsjæl

Lillian Hjorth Hansen
Lilian er nomineret til Årets Ildsjæl for sit utrættelige engagement i lokalforeningen Rollespil i Ryomgård. Hun spiller en vigtig rolle som mentor og støtte for mange af foreningens unge aktive og deres projekter. Lilian har fået at vide at gamle damer ikke kan spille rollespil eller slås, men gennem sit virke i sin lokalforening har hun modbevist denne påstand. Ikke nok med at hun er ude og spille og slås, hun planlægger også utallige aktiviteter for barnlige sjæle i alle aldre, om det så er julehygge eller magiske skoler. Hendes store arbejde var endda med til at sikre Rollespil i Ryomgård titlen som Årets Lokalforeningen hos DUF i 2019. Lillian nomineres, fordi hun er en uendelig drivkraft i sin lokalforening både praktisk og socialt, og for at være bindeleddet mellem mennesker og arrangementer. Det skal hyldes.
Ingrid Kaaber Pors
Ingrid nomineres til Årets Ildsjæl for hendes konstante arbejde og engagement i miljøet - både lokalt og regionalt. Hun har været en ustoppelig styrke i hendes lokalforening Rollespilsfabrikken, blandt andet som plotskriver for deres junior-kampagne, og i arbejdet med til at starte en ny junior-kampagne op! Hun er altid klar med nye opgaver og ideer til hvordan den daglige gang i foreningen kan optimeres.
Ingrid har også været primus motor på at genoprette den gamle gruppe ‘Piger i Panser’, også kendt som PiP, hvis formål er at samle rollespilsmiljøets kvinder i én stor projektgruppe.
Til sidst har Ingrid også dedikeret sig selv til Bifrosts supersoldat-program, og selvom det er en lønnet stilling, og derfor ikke i sig selv et nomineringsgrundlag, er det et klart tegn på at Ingrid brænder og kæmper for rollespilsmiljøet. Det vil vi gerne hylde hende for.
Malene Kolle Rasmussen
For sit store arbejde som forkvinde for Føniks i Odense nomineres Malene Kolle Rasmussen til Årets Ildsjæl. Malene er en hårdtarbejdende leder, der altid er på jagt efter nye måder at forbedre hendes lokalforening. Hun har sat en dagsorden for sin forening og arbejder aktivt med at føre den ud i livet. Hun er en inspiration for mange medlemmer for sit store arbejde i Føniks. Udover at kæmpe for sin egen lokalforening, finder Malene også tid til at arrangere level-up weekend, der giver aktive på tværs af danmark flere evner. For sit enorme lokale arbejde og for at være en inspirationskilde til rollespillere landet over fortjener Malene at blive hyldet som den Ildsjæl (eller Føniks) hun er.
Dennis G. Nielsen
Dennis nomineres for sit kæmpe arbejde med græsrodsbevægelsen We Want You i Aarhus, samt for sin store indsats som admin i Pen And Paper Danmark Facebookgruppen. Dennis har med We Want You i Aarhus skabt en hel unik anarkisk samling af ildsjæle, der mødes og hygger omkring bordrollespil og hvad end deltagerne ellers har lyst til. Dennis udmærker sig ved ikke bare at arrangere, men ved at tage hånd om alle aspekter af sine deltagere, fra det rent praktiske og til at tale med dem om deres dårlige dage. Især under coronakrisen har han holdt liv i gruppen og rakt hånden ud for at tage sig af sine "medlemmer”. Både med WWY og Pen And Paper Danmark kæmper Dennis for at udbrede rummelighed og inklusion.. Dennis er og bliver en kæmpe inspiration for dem omkring ham. Derfor nominerer komitéen ham til Årets Ildsjæl.
Victoria Egeberg Kaxe
En smitsom arbejdsmorale og en evig begejstring for frivilligt arbejde giver Victoria Egeberg Kaxe en nominering til Årets Ildsjæl. Victoria inspirerer alle i lokalforeningen Koyo og er et skinnende fyrtårn af positivitet. I et år fyldt med aflysning og en overhængende negativ atmosfære har Victoria altid haft et smil på læben og fortsat det gode arbejde. Hendes positivitet og hårde arbejde skaber en atmosfære hvor alle føler sig velkomne og klar til at give 110% af dem selv i deres opgaver. Denne uudtømmelige glæde og stærke arbejdsmoral er begge tegn på et individ der brænder for sit arbejde, som havde hun en sjæl af ild.
Kalle Hunnerup
Kalle nomineres for sit utrættelige arbejde i sit lokalmiljø omkring Fladlandssagaen. Her er han en dygtig arrangør, der tager sig af ikke bare sine medarrangører og deltagere, men også Østerskov Efterskoles kulisseby, som han knokler for at vedligeholde og forbedre til stor glæde for alle, der bruger den. Kalle går altid foran med det gode eksempel, og er samtidig dygtig til at lede både medarrangører, deltagere, forældre, ansatte og gæster på en respektfuld og anerkendende måde. Han er en sand ildsjæl, der gør en kæmpe forskel for ethvert projekt, han vælger at deltage i. Derfor fortjener han en hyldest!

Årets Bifald

Rasmus Teilmann
Rasmus Teilmann er nomineret for at være en evig drivkraft bag tekniske løsninger til det danske rollespilsmiljø, både ved at afvikle, hjælpe og sparre med et utal af foreninger, kampagner og festivaler i de sidste mange år. Han er også nomineret for at opbygge en grejbank under Gnist, som der lånes ud til en masse forskellige arrangementer. Rasmus er aktiv i mange forskellige projekter og løfter en opgave som meget få andre ville kunne tage - og så endda med stor stort iver og ordentlighed. Af denne grund fortjener Rasmus stor hyldest og et kæmpe bifald.
Sofie Liv Støvelbæk
Sofie Liv Støvelbæk er nomineret for hendes utrættelige arbejde, når det kommer til at arrangere. Forum, Knudepunkt, Fastaval og Sommerskolen er alle store arrangementer, som Sofie har været en prominent arrangør for - og alt sammen frivilligt. Armeret med et clipboard og walkie talkie, sørger hun for at Danmarks største rollespilsarrangementer løber ordentligt af stablen både før, under, og efter.
Uden Sofie havde rollespilsdanmark set markant anderledes ud, og Sofies arbejde inspirerer og motiverer alle der arbejder i nærheden af hende. Derfor er Sofie nomineret til at modtage årets bifald.
Nickolaj Storgaard Oksen
Nickolaj Storgaard Oksen har gennem mange år gjort en kæmpe indsats for at sætte cosplayerer, rollespillere og meget andet på politikernes dagsorden og på mediernes radar. Både lokalt og nationalt har Nickolaj fat i beslutningstagerne for at sikre bedre muligheder for alle foreninger under Bifrosts paraply. Han kæmper ikke blot for lokalforeninger på tværs af Danmark på den politiske front, han har også draget mediernes opmærksomhed på alle landsforeningens aktiviteter. Dette ses i Nickolajs enorme engagement i DUF, Bifrost, sin egen lokalforening i Ribe og på Folkemødet. Ikke nok med at han sætte disse aktiviteter i fokus, han kæmper også for et åbent og rummeligt foreningsliv hvor der er plads til alle, særligt dem der mangler et sted at høre til. For sit enorme arbejde med at få mediernes og politikernes opmærksomhed og for sin indsats i at skabe et mere rummeligt foreningsliv fortjener Nickolaj et kæmpe Bifald.
Katrine Wind & Kathrine Abel
Katrine og Kathrine begyndte i marts 2019 at lave podcasten Larping Out Loud, hvor de tager emner fra rollespilsmiljøet op til saglig debat og oplysning. I næsten hver episode har K&K en gæst med, som deler deres viden, erfaring og arbejde med rollespil, som de tre sammen dykker ned i og diskuterer. Gæsterne er arrangører eller foreningsfrivillige fra hele landet, og podcasten binder på den måde rollespilsdanmark sammen. Katrine og Kathrine lægger enormt meget tid, overvejelse og hjerte i episoderne, og det er tydeligt at de brænder for at kortlægge viden og repræsentere de aktive, der findes rundt omkring i landet. Derfor fortjener Katrine & Kathrine et kæmpe bifald!
Andrea Horndrup
Andrea Horndrup er nomineret for sit ihærdige arbejde med at gøre danmarks største facebookgruppe for bordrollespil, til et tryggere sted, hvor inklusion er noget der aktivt bliver støttet op omkring og kæmpet for.
Andrea har hele vejen, med sit ansvar som gruppens grundlægger og ejer, taget de svære kampe, også når det var personligt omkostningsfuldt. Andrea har hele vejen stået på mål for den ideologiske stillingtagen og har sørget for at de mange hjemmekampagne-rollespillere, der ikke ellers deltager i hobbyens organiserede miljø, også bliver trukket med ind i det fællesskab som facebookgruppen har skabt. Gruppen er gået fra at være et sted, hvor ytringsfriheden blev brugt som sovepude, til et sted hvor marginaliserede stemmer fremhæves og beskyttes. Det har taget mange kampe og diskussioner med gruppemedlemmer, som har udløst overfusninger og trusler til gruppens administratorer. Dette har dog kun ført til en mere stålsat og aktiv linje i at gøre gruppen tryg for alle. Trods mange advarsler, udvandringer og udvisninger er gruppen fortsat med at vokse, og er et fast samlingssted for hele landets pen and paper-spillere.

Arrangører

Arrangør Christinna Beeken
Arrangør Klara Rotvig
Auktion Mikkel Bistrup Andersen
Priskomité Ann Christensen
Priskomité Frederik Nissen
Priskomité Joachim Dittman Jepsen
Priskomité Lau K. Lauritzen
Priskomité Louise Amalie Juul Sønderskov
Priskomité Martin Andreas Dahl Sinding

LenkerSend inn rettelser om denne siden